Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Samlaren

#31
Dubbningar och röster / Johnny Quest filmerna
25 augusti 2023 kl. 14:15:54
Har Johnny Quest filmerna dubbas är det ngn som vet det?

Om de finns dubbade är det någon som har dem då?

Håller på att sammanställa vilka dubbade filmer som jag har och skulle vilja få de som bara viats på TV. Tack på förhand :)
#32
Dubbningar och röster / SV: Galaxy Ranger 999
24 augusti 2023 kl. 11:15:13
jag har bara film 1
#33
Dubbningar och röster / Galaxy Ranger 999
24 augusti 2023 kl. 10:50:48
Jag har en film som är 1h 25mmin lång men min fråga är om det är ihopsatta avsnitt eller att mkt är bortklippt. 

de två filmerna som släptes om jag kollar på imdb och wiki var över 2h lång. 

En annan fråga angående den här serien ngn film som dubbades eller dubbades serien?

Den måste isånnafall vara svår hittad.
#34
Synd att Herklules inte fått sin dubbning än.

Sedan så hade det varit nice om Marvel seriena innan Disney chnnaels Marvel serier fick sin svenska dubbning, Om ubbningarna finns bevarade.

Sedan så hoppas jag fortf att Bonkers får dubbning och att Nalle har ett stort blått huss kommer. 

#35
Dubbningar och röster / SV: Sagostunden
12 augusti 2023 kl. 18:46:29
Citat från: Erika skrivet 12 augusti 2023 kl. 17:02:26Det låter som något från den japanska animéserien Sagostunden: underbara sagor från hela världen, ett avsnitt stämmer nämligen in på din beskrivning. Avsnittet i fråga bygger på en variant på Askungen, ska se om jag kan hitta det...

Här är det:


https://www.dailymotion.com/video/x25c873
Bara en fråga fanns det här dubbat eller hade den endast ett svenskt namn med var odubbad med svensk text?
#36
Citat från: Disneyfantasten skrivet  8 augusti 2023 kl. 20:01:08Jag skulle nog tippa på att det blir Dominique Pålsson Wiklund som gör Rapunzels röst, fast det KAN finnas en chans att Molly Sandén ändå gör rollen igen, samma med Wiktoria Johansson som Vaiana.

Jag hoppas att Myrra Malmberg gör Ariels röst igen.

Jag hoppas att Lizette Pålsson gör Snövit igen.

Hoppas att Pauline Kamusewu gör Tiana igen.

Angående Gaston finns det en liten möjlighet att Hans Josefsson gör rollen igen då han gjorde comeback i branschen i Lejonvakten för några år sedan, om han bara har tid och möjlighet.

Hos Triton är det ett stort frågetecken, Ingemar Carlehed har inte dubbat i någon större skala på många år så det är oklart huruvida han gör rollen igen eller inte.

Siw Wennberg har varit med i Skönheten och Odjuret som enda dubbning så då återstår att se om hon gör rollen igen eller inte.

Då återstår Magiska Spegeln, det ska bli intressant att se vem som blir den nya rösten, men eftersom Tony Jay gick bort för flera år sedan var det väntat att han skulle få en ersättare.

Kan bli samma som hade rösten till Gaston i dubben av Liveaction filmen. 
#37
Allt är möjligt med rätt kunskap. 
#38
Kalles Mammas röst låter lite som Pernilla Wahlgren. 
#39
Citat från: Scoobydoofan1 skrivet  6 augusti 2023 kl. 02:34:49Inte bara det utan, Tom and Jerry med original dubbning och ocensurerad, inte bara det utan Batman The Animated Series, Superman The Animated Series, The New Batman/Superman Adventures, Justice League, Justice League Unlimited, Framtidens Batman, Teen Titans, Snobben Specialerna med Eurotroll dubbningen, Scooby doo Var är du?, Scooby Doo and Scrappy doo Show, The Scooby Doo Show, Familjen Flinta säsong 1 ( Säsong 2 är utgiven på DVD), Yu-Gi-Oh! Duel Monsters, Yu-Gi-Oh! GX Säsong 1, Grymma Sagor med Billy & Mandy, Kurage Den Hariga Hunden, Ozzy & Drix, Ben 10, Samurai Jack, Grim & Evil osv. Det finns säkert fler serier som saknas med det här är en del av det som inte är tillgänglig.
 Yu-Gi-Oh! Duel Monsters, Yu-Gi-Oh! GX Säsong 1 är anime ngt som warner inte äger utan som endast köptes in till CN. 

Man kan ju hoppas på att de släpps annars med dubbad anime får man annars hoppas släpps på anime tjänster. Netflix är heller inte så piga på att ta in dubbning på äldre serier vi såg ju hur de behandlade de äldre Sonic serierna när de hade dem. 

Sedan kan den dyra kostnaden bli att digitalisera det som inte redan finns digitalt. Men konstigt alla alla tjänster har valt att spara in pengar, och de struntar i att sälja serier fyssikt eller digitalt. Jag slår ju vad om om Warner skulle börja hyra/sälja serier/filmer på HBO Max så skulle de få många premenanter.
#40
Det saknas fortf väldigt mkt av äldre animerade serier som Flinta, Jetsons et.c tycker det är segt att de inte lägger till dem eller försöker sälja dem till ngn annnan tjänst.
#41
Hej jag undrart som topic lyder om Yu Gi Oh dual monsters s03-s05 har dubbas?
#42
Citat från: gstone skrivet 23 juni 2023 kl. 14:26:17Och när kommer Gremlins: Secrets of the Mogwa !?
Ursäkta gstone. 

Om ingen svarar så vet ingen. Ingen av oss jobbar på HBO Max och så länge som moviezine eller ngn annan sida som skriver nyheter om filmer/serier et.c har skrivit ngt så är det ingen som vet det. 
#43
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 31 maj 2023 kl. 20:52:34Ja, det är absolut en hel del från Paramount+ och Peacock i USA som saknas på SkyShowtime i Sverige - förhoppningsvis blir det bättre framöver.

Däremot är det mycket glädjande att SkyShowtime nu har tagit över några av de nordiska HBO-serier som försvann från HBO Max helt utan förvarning i maj ifjol och som sedan dess har lyst med sin frånvaro (och aldrig heller släppts på fysiska medier eller som VoD). Närmare bestämt finns nu svenska Lust och Björnstad samt norska Beforeigners, och under juni släpps även norska Kamikaze. :)
(Fortfarande saknas HBOs första nordiska serie, Lukas Moodysons Gösta från 2019, som också försvann från HBO Max ifjol somras - den har väl visserligen många redan hunnit se innan den försvann, men jag hoppas att även den kan dyka upp på SkyShowtime framöver; den är väl värd att se)

Tyvärr släpps dock bara ett avsnitt i veckan, så det kommer dröja innan alla avsnitt av serierna finns, men bara att någon har tagit över HBO Max-serierna som togs bort och gick upp i rök helt utan förvarning är väldigt positivt. Jag hade själv precis påbörjat säsong 2 av Beforeigners och hade precis tänkt påbörja Lust när båda två försvann, och Lust hann ju till råga på allt bara finnas i ett par månader på HBO Max innan den försvann.

Den spanska HBO-serien One Way or Another (Por H o por B), som också försvann från HBO Max samtidigt ifjol, släpptes förra månaden på SkyShowtime.

Så det är mycket glädjande att de försvunna serierna från HBO Max äntligen dyker upp någon annanstans, och det kan nog SkyShowtime vinna en del abonnenter på. Inte minst är det nog många som velat se Lust, som vann pris för bästa komediserie på Kristallen-galan i höstas men som vid det laget redan hade försvunnit från HBO Max och inte gick att se någonstans alls...
Håller med dig att det är bra att någon tjänst plockar upp dem. Men angående utbudet så undrar jag om de har en plan eller bara använder marknaden utanför USA som en marknadsförings plats. Kan också vara svårare inom EU att få till avtal. Men en sak undrar jag om Paramount i USA äger SkyShowtime eller om SkyShowtime är ett mellan företag mellan ViaCom och de som äger Peacock. då måste mellan företagen köpa in rättigheter från huvudföretagen och på det sättet är det svårare och kräver mer premunanter. Jag tänker som en mellan hand som egentligen inte har en koppling till de båda företagen men som funkar som en länk mellan dem. Men som måste betala för leveransen i det här fallet rättigheterna till serierna och filmerna (Därför så finns inte SpyKids filmerna dubbade där som ett exempel) (och som ett annat exempel så har vi visa serier som kräver säsongs rättigheter så därför saknar de säsonger och i deras egna mun så heter det att de inte har planer att ta in flera säsonger) 
#44
Nu har jag givit chans till Skyshowtime.

Skyshowtime utanför USA verkar bara promota visa serier och flers serier saknar fortfarande många säsonger.

Många nick serier saknas et.c

Nej för många serier saknas från resp företag som ingår i Skywhoetime.

Sedan verkar det som SkyShowtime behöver seperata rättigheter för 90% av serierna vilket handlar om Nikc serierna också.

#45
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 27 maj 2023 kl. 11:09:05Precis min tanke. I USA finns det kanske en liten chans att någon kan vilja betala pengar för det, för även material med litet procentuellt intresse blir kanske tillräckligt många i sådana stora länder för att kunna tjäna på det. Men i exempelvis Sverige och andra mindre länder lär ju chansen vara minimal, då det lär bli för få personer som vill titta på det... :(
(Om sedan det bristande intresset beror just på att folk inte varit intresserade eller på att de aldrig ens hittat åt titlarna ifråga är ju av underordnad betydelse, då eventuella presumtiva köpare lär fråga hur många som har tittat på titlarna på Disney+...)
Viaplay har ju öppnar sina portar nu i USA och tror Kanada så kanske de kan köpa det.