Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Hey Arnold på svenska

#16
Citat från: Historielektions Soveren skrivet 13 februari 2023 kl. 19:50:58Skulle du kunna be någon att lägga ut avsnitten av Arthur på archive? Så som Daniel gjort med grejer han inte har viljat ska kopplas till honom? Som han gjorde med The Scooby-Doo Show som BPS laddat upp istället.
Om någon är intresserad kan jag nog göra så.
#17
Citat från: Historielektions Soveren skrivet 11 februari 2023 kl. 12:47:32Så det är din kanal... har du tänkt lägga upp något helt avsnitt av Arthur eller ladda upp på archive.org eller något?
Youtube skulle inte tillåta det och jag har försökt en gång att lägga ut hela avsnitt med Hey Arnold! på archive men det försvann så jag lämnade sidan.
#18
Citat från: Historielektions Soveren skrivet 10 februari 2023 kl. 19:43:15Ja kollade på Youtube och kom över det här klippet
Så det väckte lite minnen så jag undrar var man kan se avsnitt på svenska. Har någon kanske spelat in och kan lägga upp någonstans? Kanske archive.org?
Trevligt att du hittade min Youtube kanal.
#20
Citat från: Elios skrivet 24 januari 2023 kl. 15:29:46Den får kanske bli omodern först. Hehe! ^^
Kanske när jag är 123 år gammal :) 
#21
Citat från: Elios skrivet 24 januari 2023 kl. 13:23:24Tycker att det kändes som en hyfsat bra insats han gjorde som Jokern. Bättre än Heath Ledger. Han var förstås också bra men har aldrig riktigt kunnat bestämma mig för vem jag tycker helt enkelt är bäst. Vet väl att jag säkert röstade på Jack Nicholson i ett tidigare ämne men det är inget jag har något större minne utav faktiskt. Men sättet som Jack blir Jokern på vad tycker du om det Hey Arnold På Svenska? Om man jämför med i Jokern med Joaquin Phoenix? ^^
Jag gillar det :) 

Jag ser inte på moderna filmer så jag aldrig sett filmen Jokern med Joaquin Phoenix och kommer inte se den.
#22
 Jack Nicholson är anledningen för min svar.
#23
Off-topic / SV: Efterlyser serien Digimon
20 januari 2023 kl. 19:33:26
Har tillgång till serien.
#24
Citat från: ph skrivet 19 januari 2023 kl. 12:30:32Hoppas du får ordning på prylarna snart!

Min röst går till "Pinocchio".

Angående "Hey Arnold!" så är det endast "Arnold's Valentine" som behöver synkas i säsong 1, därefter så är den komplett med DVD-bild.
Det vill säga, 19 avsnitt är redan synkade!
Vad bra.
#25
Citat från: Jabberjaw skrivet 13 januari 2023 kl. 16:52:01Okej finns det olika utgåvor tro? För rätt säker på att jag hade en DVD utgåva som inte var case utan pappfodral aktigt. Och där fanns inte filmen. Sedan finns det ju dom gula plast dvd casen. Och dom silvriga/vita genomskynliga.

Varje ripp som legat på nätet har iallafall varit utan filmen Pikachus semester. Kanske bara är folk som är dåliga på att rippa saker och inte tar med allt. I min värld är en ripp en 1:1 kopia. Och på VHS filmen så rullar ju Pikachus Vacation i följd innan långfilmen. Och det är så man minns att det skall vara. Varken mer eller mindre.
Därför gillar jag VHS versionen bättre när allt rullade efter varandra och det gjorde att filmen blev bättre.
Därför fick jag hjälp av familjen att bränna filmen så man kan se den på dvd.
#26
Off-topic / SV: Den trevliga och positiva tråden!
9 januari 2023 kl. 01:09:13
Det går bra för mig att lägga ut korta Hey Arnold! klipp på min profil.

Det är positivt. 
#27
Citat från: Jabberjaw skrivet 31 mars 2018 kl. 19:31:01Tycker tanken är bra och nog värd sin chans. Tror att man måste begränsa sig till att endast prata om "kändare" serier isåfall.
Ett par serier som jag gärna är med och bidrar till för få kompletta på svenska är som nedan. Det är även serier jag är övertygade kan bli kompletta om alla hjälps åt. Sedan finns det mer sällsynta serier från Hanna-Barbera som aldrig lär bli kompletta.. Men tycker tråden är en bra start och man får väl endå lov att börja där det är realistiskt för att lyckas.

Batman The Animated Series
Superman The Animated Series
Spiderman The Animated Series
X-Men The Animated Series
Smurfarna säsong 3-9
Turtles Media Dubb/TV3
Simba The King Lion
Buzz Lightyear The Series
Nya Acke / The New Archies
Blinky Bill
Yogi Bear Show / The New Yogi Bear Show
Super Friends TV3 1992-1993
Foofur
Prins Valiant

Saknar bara två avsnitt från säsong 1 av Superman The Animated Series.
Därefter har jag fått tag på några avsnitt från säsong 2.

Och hur går det med att göra serier kompletta?
#28
Har tillgång till serien.
#29
Citat från: Igthorn skrivet 29 december 2022 kl. 12:33:21Vet att det ska finnas en svenskdubbad version av Star Wars Episod 1. Släpptes den på DVD eller annat medium eller blev den fast på bio?

Lyckas inte hitta den någonstans varje fall. Bara massa mindre seriösa fandubbar ...
Även jag söker efter den.
Det ser ut som det kom bara på bio under 2012 och inget annat.
#30
Off-topic / SV: God jul!
24 december 2022 kl. 10:29:25
God Jul till er alla!!!