Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vilket är den sista bokstaven i alfabetet, förutom ÅÄÖ?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Igthorn
 - 16 mars 2011 kl. 23:36:02
Hmm, ärligt talat är det det bästa minnet jag har. Det är just den där knappen som, ja det ser ut som en mindre reflex eller vad man ska säga, rund, stor som en kapsyl ungefär, och just att han fick välja vad han ville i affären. Är rätt säker på att det utspelar sig vid en kuststad.
Jag snubblade över serien "Resa i det okända" (The Odyssey) som jag trodde var australiensisk men som visade sig vara kanadensisk... så det kanske är jag som snubblat på mig själv. Med andra ord är det inte helt säkert att serien är från austrialien. Men tack för att du tittade igenom sidorna Daniel, du har förmodligen bra mycket mer koll på dessa serier än jag.
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 16 mars 2011 kl. 12:54:33
Jag trodde att jag hade sett alla australiensiska ungdomsserier som visats i svensk TV, men just den här beskrivningen känner jag inte igen. Jag har i alla fall gått igenom alla australiensiska serier på IMDb från 1988 och fram till 1995, men ingen av dessa verkar stämma på din beskrivning.

Om du kommer på något mer om handlingen, vad någon rollfigur hette eller vad som helst, så vore det nog mycket värdefullt för att komma fram till vilken serie det gäller.
Skrivet av Igthorn
 - 16 mars 2011 kl. 10:19:34
Försöker komma på namnet till en tv-serie som visades på SVT i början av 90-talet i samband med sommarlovsmorgon om jag inte minns helt fel. Den handlade om en kille (tonåring) som vann en slags tävling och då fick välja vad han ville ur en affär. Valet landade på en mystisk knappliknande sak (minns att den såg ut som en regnbågsfärgad reflex om ni förstår vad jag menar) som sedan ledde honom in i en annan värld. Så mycket mer detaljer än så kan jag inte komma på men ska fylla ut om något mer dyker upp.