Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Vader-Chan

#1

http://www.youtube.com/watch?v=QHYmLjyMCls
Jag har kollat igenom hela serien som liten, och är ett aktivt fan idag, jag hade ingen aning alls att Joakim Jennefors spelat in en förlängd variant, till skillnad från Norge så verkar vi inte släppa ut något svenskt soundtrack.
nån som har en aning om var ljudet kommer ifrån i klippet?
#2
Filmer och TV-serier / SV: Desperat
9 december 2010 kl. 17:55:05
Du är för underbar! tack! ;D
#3
Filmer och TV-serier / SV: Desperat
9 december 2010 kl. 14:17:14
låt se, videokassetten jag hade spelades in på barntrean under riktigt tidigt 90tal så det kan också vara en repris från 80talet, och det var en tvserie är jag ganska säker på.
Tror även en av röstskådepspelerskorna är "anki" från ducktales.

under samma inspelningomgång fanns ett avsnitt av super friends (gammla justice leauge serien, tror de kallade titeln: Super Hjältar! i sverige) inspelat med "super tvilingarna" i fokus om det hjälper XD *Tänker vidare*
#4
Filmer och TV-serier / Desperat
9 december 2010 kl. 03:10:10
Letar efter namn på serier jag såg som rikitgt ung men knappt har nått minne av.
Första:
Det var ett hundgäng tror jag bestämt, Per Sandborghs röst antagligen på en blå St bernard samt en svart katt med Hans Johnsson om jag mins korrekt.
#5
Så öhm, jag gissar att Januari är mer passande?
#6
Mycket av vårt svensk producerade material innehåller väldigt mycket fula ord, jag skulle gissa att det är mindre vanligt i de större serierna utifrån då deras bolag antagligen har standards vi måste följa.

Sitter och funderar, Såg på Space Jam här om dagen, en sportboss av något slag säger "Vad i HELVETE pågår"
Sen så säger Johny Bravo skit en hel del också.
#7
Filmer och TV-serier / SV: I Mumindalen
31 oktober 2009 kl. 01:29:21
Tack så hemskt mycket för hjälpen Daniel, ja, Shumio Shiratori är verkligen ett geni, musiken är så pass mysig^^
Japanska och den europeiska varianten har en liten skillnad musikmässigt och det är öppnings och sluttemat, som faktiskt ofta byts ut, men man kan i vissa episoder hör den japanska öppningsmelodin.
tack igen.
#8
Filmer och TV-serier / I Mumindalen
29 oktober 2009 kl. 20:41:32
Jag växte upp med mumintrollen  :D jag minns när jag besökte mumindalen i finland och satt och spelade munspel med snusmumriken, ah vackra minnen.

Har just hittat en youtube kanal som postar alla svenska avsnitt och jag mindes direkt hur fin musiken var. ::)


Jag undrar om någon vet var musiken vi hör i den svenska dubbningen kommer nånstans ifrån, introt, utrot bakrundsmusiken etc.
#9
Så har vi några nyheter på Intervjufronten :)? menar inte att stressa utan bara undrar om ni hört något eller pratat med någon.