Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Igthorn

#41
Dubbningar och röster / Stockholmsröster
2 mars 2007 kl. 16:37:45
Tyckte det lät så fint så det fick bli rubrik.
Jag velade lite mellan att ha detta på off-topic tråden eller ej, men eftersom det i princip nästan handlar om "röstskådisar" så lät jag den bli här. Yrka gärna på trådflytt om ni tycker annat.
I varje fall. Satt och diskuterade med en kompis igår om de där rösterna man hör vart man än åker i SL trafiken. Någon som har en susning om vad det är för personer de plockat in till dessa röstinspelningar? Och om de kanske dykt upp på andra ställen?
Och så vore det väldigt intressant att veta vad det var för röstpersoner som fanns på 90-talet, speciellt 4/54:ans buss.
#42
Dubbningar och röster / Nemo i Drömlandet
30 december 2006 kl. 23:28:34
Antar att några av er sett dena underbara film och tänkte därav höra om någon känner igen de lite mer ovanliga röster som medverkar i filmen. Kan bara sätta fingret på Håkan Mohede, Kenneth Mildoff och Dan Bratt...
#43
Dubbningar och röster / Ducktales: Vattenankor
10 november 2006 kl. 13:23:32
Jo jag kom och tänka på en av köpfilmerna av Ducktales med namnet 'Vattenankor'. På bandet finns den nyare dubbningen av KM Studio, det som dock ger mig myror i huvudet är om bandet blivit "omdubbat". Jag är ganska säker på att jag hört Staffan Hallerstam m.fl. i dessa avsnitt...
#44
Off-topic / Reklamarkiv
18 oktober 2006 kl. 22:12:38
Tänkte bara höra om någon känner till något arkiv för reklamfilmer som visats i Sverige?
#45
Dubbningar och röster / Teen Titans
20 september 2006 kl. 10:00:35
Jag är bara lite nyfiken på om någon känner igen rösterna i serien Teen Titans på cartoon network. Har bara lyckats pricka in Liza Öhman som spelade någon "gästroll" (?) i början av serien. Skulle säkerligen tippa på att det är väldigt nya dubbare då jag dessvärre själv inte har så bra koll på dessa...
#46
Dubbningar och röster / Sonic-serierna (DIC)
19 augusti 2006 kl. 13:05:25
Tror jag har frågat om detta tidigare men tänkte det var lika bra att försöka igen för säkerhets skull. Undrar mest om någon känner igen några fler än de jag lyckats identifiera:

Sonic - Hasse Jonsson
Prinsessan Sally - Liza Öhman
Antoine - ?
Bunnie - Maria Weisby?
Sallys handdator - Maria Weisby
Farbror Chuck - Karl-Johan Rehbinder?
Snively - Karl-Johan Rehbinder?
Dulcy - Liza Öhman?
Tails - Staffan Hallerstam
Rotor - Staffan Hallerstam
Dr. Robotnik - Johan Hedenberg
#47
Off-topic / Räddningspatrullen och Luftens Hjältar
19 augusti 2006 kl. 12:19:42
Tänkte mest höra mig för om det finns någon som spelade in de första följetångsepisoderna som gick i Räddningspatrullen och Luftenshjältar, dvs von Kosings Rubin och Blixtattacken. Lyckades bara spela in de två första av vardera så skulle vara roligt att se de sista tre delarna.
Om någon känner sig träffad skriv gärna en rad om ni möjligtvis vill dela med er av dessa.
#48
Filmer och TV-serier / Halvvägs genom galaxen...
26 juli 2006 kl. 00:24:28
...eller "Halfway across the galaxy - and turn left" som den nog är mer känd som. Minns att det fanns ett forum här för det men inte sett röken av det sen sidan gjordes om. Finns den att få tag på tro? Någon som minns serien alls?
#49
Off-topic / Cartoon Network old school ;)
9 juli 2006 kl. 16:22:22
Taenkte hoera om noagon minns tiden med cartoon network innan de gjorde om allt och boerjade med Dexter och kompani?

Minns sjaelv en serie som bestod av en massa bjoernliknande varelser som bodde uppe i traeden (inte Ewokerna dock) och slogs mot noagon ond drake om jag inte minns helt fel...