Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter sångerskan Pernilla Wahlgren i förnamn?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av jimstrom
 - 28 maj 2017 kl. 22:33:19
Hej jag är en man på 32 år, som har ända sen jag varit liten haft ett stort intresse för dubbning och är en flitig försvarare av svensk dubbning som ofta får utstå mycket spe och kritik utan någon ordentlig orsak.

Jag är också språkligt intresserad och jämför ofta översättning och språkmelodi, som ofta är den stora orsaken till att man inte kan direkt översätta vissa dubbnings projekt.

Jag har också ett stort allmänt intresse inom film, musik och det mesta som rör populärkultur.

Mitt dubbnings intresse började nog när det gick upp för mig att Jan Cogo i Starzinger hade samma röst som Tintin, och Don Haka samma som Kapten Hadock detta blev början till att nysta ut hur det hela hängde ihop.
Skrivet av Disneyfantasten
 - 28 maj 2017 kl. 19:24:52
Jag är en 20 (snart 21) årig kille och min stora passion är två saker; det ena är djur och det andra är Disney.
Skrivet av moviefan
 - 28 maj 2017 kl. 09:38:40
Hej

Jag är en kvinna på 33 år. Jag är ett stort fan av filmer och filmmusik. Jag brukar ofta se på Disney och många andra animerade filmer. Även skräckfilmer är en stor favorit. Jag gillar också att måla och rita. Jag diggar målarböcker samt TopModel.  Jag älskar att sjunga för musik är ett stort intresse.  :D :D
Skrivet av Linnzy
 -  7 januari 2010 kl. 02:34:25
Hej hopp!
Tänkte köra ett kort intro här då eftersom jag tycker att det vore trevligt.

Jag är en kvinna (jo det är sant) på snart 26 år (ja, faktiskt) som just hittat hit.

Redan i ung ålder (tja sisådär 15-16) började jag och en vän intressera oss för att ta reda på vem som gör rösten till de tecknad figurer vi kände och älskade.

Mitt främsta intresse var (och är fortfarande) Sailor Moon, än idag kan jag känna igen Annies röst när jag hör den (*host*Clover, Totally Spies*host*). Den svenska dubben av SM är både hatad och älskad, älskad pga den nostalgi den skänker och hatad pga...ja jag vet inte "Ska inte du också skaffa en Bingolott, Luna?"   ;D

Min kompis och jag kan ibland roa oss med att ta reda på vem som gör de japanska originalrösterna till våra favorit-shower...och ibland skrattar vi ihjäl oss då.


Man kan definiera mig som en Disney-älskande anime-nörd med smak för att hellre zappa på barnkanalerna än att följa Idol eller Let's Dance.

Utöver det så ägnar jag mej mest åt att teckna,  måla och skriva.....just det...söker jobb också men det behöver vi inte prata om.

så, nu är jag nyfiken på er, vad e ni för ena?