Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Linnzy

#1
Dubbningar och röster / Tingeling-Vingarnas hemlighet
8 september 2012 kl. 22:59:45
Nya Tingeling filmen skall ju som sagt komma på bio till skillnad från de andra.

Min väninna nämnde att Molly Sanden just nu håller på att dubba "en ny disney-film" som hon nämnt på sin instagram.

Då Modig precis har visats på bio så gissar jag själv på att hon ska vara i Tingeling, och jag sätter mina chanser på att hon ska vara Perriwinkle, vad tror ni?
#2
Off-topic / Presentation
7 januari 2010 kl. 02:34:25
Hej hopp!
Tänkte köra ett kort intro här då eftersom jag tycker att det vore trevligt.

Jag är en kvinna (jo det är sant) på snart 26 år (ja, faktiskt) som just hittat hit.

Redan i ung ålder (tja sisådär 15-16) började jag och en vän intressera oss för att ta reda på vem som gör rösten till de tecknad figurer vi kände och älskade.

Mitt främsta intresse var (och är fortfarande) Sailor Moon, än idag kan jag känna igen Annies röst när jag hör den (*host*Clover, Totally Spies*host*). Den svenska dubben av SM är både hatad och älskad, älskad pga den nostalgi den skänker och hatad pga...ja jag vet inte "Ska inte du också skaffa en Bingolott, Luna?"   ;D

Min kompis och jag kan ibland roa oss med att ta reda på vem som gör de japanska originalrösterna till våra favorit-shower...och ibland skrattar vi ihjäl oss då.


Man kan definiera mig som en Disney-älskande anime-nörd med smak för att hellre zappa på barnkanalerna än att följa Idol eller Let's Dance.

Utöver det så ägnar jag mej mest åt att teckna,  måla och skriva.....just det...söker jobb också men det behöver vi inte prata om.

så, nu är jag nyfiken på er, vad e ni för ena?