Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Linnzy

#1
Off-topic / SV: Barntrean Old School
13 juli 2015 kl. 01:57:56
HEJEHEJ!
Long time no see :P


Ville bara smita in och berätta att jag ÄNTLIGEN hittat den tecknade serie som jag mindes från barnsben på trea, dock hittade jag bara en av episoderna, dock den jag minns mest ;
CBS Storybreak
Monsterringen

http://www.dailymotion.com/video/xys6vz_cbs-storybreak-the-monster-s-ring_shortfilms


Kanske någon här känner igen den?


Mitt tidigare inlägg;

[/size]"När jag var liten brukade min moster spela in treans morgonpogram åt mig och min bror eftersom vi inte hade den kanalen.[/size]Jag minns ett band jag hade som innehöll en tecknad serie kallad "En liten saga", det började (tror jag) med en verklig gubbe som satt på en vit bänk i en konstgjord park typ...det såg inte verkligt ut och det var nog inte meningen heller...såg ut som kulisser helt enkelt, han var också vitklädd typ kostym och skulle berätta sagor, när han började gick det över till tecknat.Varje saga hade en rejäl dos av moralkaka inbakat.Nu minns jag bara en av sagor som handlade om en pojke som var svag och mobbad, en dag fann han en mystisk affär, där fick han en ring som skulle göra honom annorlunda. Han sa någon sorts ramsa typ "Denna ring..." och blev förvandlad till en varulv, då kunde han ge igen på mobbarna, men saker och ting gick överstyr och han mindes inte vad han gjort under natten...tror han hade problem att förvandla sig tillbaka så när han gick till affären igen så var den borta.En av de andra sagorna jag minns var typ "Råttfångaren från Hameln" eller nåt liknande. I allafall så handlade det om en man som spelade på en flöjt och något magiskt bröd, åt man av brödet så blev man förhäxad av flöjtens toner...Det är typ vad jag minns. Mina egna sökningar på "En liten Saga" har inte gett något resultat, kanske någon annan här som känner igen det?På samma band hade jag James Bond Jr och Smurfarna, så därför vet jag att det är samma tidsperiod."
[/size]
[/size]
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
#2
Off-topic / SV: Reklamfilmer
12 januari 2014 kl. 06:24:36
Kalle Anka reklamen med pappan som hittar på värsta historien om vad som hänt tidni gen är rätt kul. Kanske mest för att pappan spelat Reine i Tre Kronor.

Pm någon har svenska Barbiedocksreklamer inspelat från tidigt 90tal och upp så skulle jag tycka att de va kul att se!
#3
Filmer och TV-serier / SV: Sorgliga filmer
12 januari 2014 kl. 06:17:08
Vi behöver sorgliga filmer lina mycket som lyckliga, roliga och actionspäckade filmer.

En film blir inte mindrw bra flr att den är sorglig. Jag är tycker ofta att det tvärtom gör den mycket mycket bättre.

Det var längesedan jag såg "Bron till..." men älskade den just för att speglade barns fantastiska fantasi på ett så underbart sätt. Jag tror inte att intrycket hade varit detsamma om den inte slutade som den gjorde. En annan sorglig film jag tycker bra om är Flickan Ovanifrån, orginaltiteln har jag glömt vad den var och ja, Pay it Forward är också i top 5 tillsammans med Eldflugornas Grav. Tips på fler sorgliga filmer i samma stuk (alltså med barn i huvudrollern) tas tacksamt emot!


*skrivet på mobilen*
#4
Citat från: Razpootin skrivet  6 mars 2013 kl. 23:20:51

Där "Kakse" eller vad han heter, säger "Jag ska ta SVARTSKALLEN på en annan specialuppfinning, rörmockarspöt!!"
Jag skrattar högt varje gång jag ser det!  ;D


http://www.youtube.com/watch?v=pk5R2uvKNEQRätt kul. I Resan till Amerika så säger fågeln med fransk accent ; Lille invandrare.

Inte så farligt, det är ju inget fult ord men OJ vad mycket jag och min kompis skrattade, inte ett ord man förväntar sig ien barnfilm...och med accenter så är det hysteriskt roligt.
#5
Den var intressant..men dem slutet var ju lite BLeh.... :(
#6
Kollade på Vuk inatt när ja inte kunde sova. Klassisk barndomsfilm för mig. Tänkte på en sak att i början lät jägaren som Archie i Candy candy, men inte i mitten, men närmare slutet igen ( när han skjuter karrak) lät det som han igen....
#7
Åååh älskade denna film som liten, så söt den var.

Min utgåva var också Wendela vill jag minnas, typ nån barn vhs-klubb då man fick hem 1 film i månaden eller så, bland annat Sandy bell, det va en gång rymden och Candy Candy. Även en version av snödrottningen med John blund som berättare. Tyckte om den också mycket!
#8
Dubbningar och röster / SV: Barbie filmerna
28 december 2012 kl. 18:32:55
Citat från: Fantasygold skrivet 28 december 2012 kl. 17:43:50
Varför? Han har ju rätt i allt ;)

Med tanke på att han hatar barbie och musikaler tycker jag han är lite för opartisk att recensera den....och allt ligger i besökarens öga  ;D
#9
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
28 december 2012 kl. 04:27:51
Citat från: TonyTonka skrivet 28 december 2012 kl. 01:20:14


Ja, det är Melitta och Måns som är föräldrar till barnet som Melitta håller.och barnet heter Cappucino...förmodligen för att skoja till det eftersom han är Melittas barn.... (melitta är ju ett märke på kaffepåsar...eller är det en kaffemaskin?)
#10
Off-topic / SV: Barntrean Old School
27 december 2012 kl. 23:28:26
Citat från: Erika skrivet 27 november 2012 kl. 06:54:17
Minns du något mer, t. ex. om det var någon speciell stil (klassisk Hanna-Barbera-stil, animéstuk, typisk fransk stil a la Moebius osv.)?

Jag tror inte jag har sett den tv-serien, men den låter väldigt intressant! :)

Oj trodde jag hade svarat på detta...nåja...nja det är svårt at säga av endast minnet. Men jag är ganska säker på att det inte var anime...och människorna var människor alltså inga djur som betedde sig som människor....

Det är fruktansvärt irriterrande att inte kunna hitta en tillstymmelse av den någonstans....
#11
Dubbningar och röster / SV: Barbie filmerna
27 december 2012 kl. 23:25:04
Citat från: Fantasygold skrivet 27 december 2012 kl. 23:08:18
Jag vill vara så fräck och droppa en video som talar om mycket väl vad jag anser om alla Barbie-filmer:


http://www.youtube.com/watch?v=lWlWPbWwdzw


haha...jag råkade se den häromdagen.....fast jag höll på at hoppa in i datorn och strypa honom XD
#12
Lustigt, jag satt just och såg på den för någon dag sen (det är väl Snövit och Dvärginnorna?)

Vet inte vilka dubbarna är men mkänner igen dem från serien Unge Robin Hood...ja några av dem iallafall.... Snövit lät PRECIS som Marion!
#13
Dubbningar och röster / SV: Svanprinsessan 4
27 december 2012 kl. 22:59:44
VA? är sångerna på engelska...vad tråkigt!
#14
Dubbningar och röster / SV: Barbie filmerna
27 december 2012 kl. 22:59:26
Om man tar den första filmen (nötknäpparen) och jämför med en utav de senare så ser man en klar förbättring men det är långt ifrån toppklass tyvärr...Mini-serien har nästan bättre animation än filmerna....

Men jag gillar barbie ändå :)
#15
Jag personligen tycker mycket om både den och den andra... Prinsen av Egypten....Rekommenderas!