Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Trådar om samma sak

Startat av moviefan, 7 februari 2017 kl. 19:10:40

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Daniel Hofverberg

Citat från: moviefan skrivet  6 mars 2020 kl. 09:10:47
Det finns många trådar som heter typ  röster i xxxx. Varför inte slå ihop alla ?
Om det gäller trådar som handlar om samma film/serie bör de absolut slås ihop, men inte i övriga fall.

Det är mycket lättare att hitta om man kan hålla sig till en tråd per film eller serie, om det inte finns goda skäl till att man behöver/vill kunna diskutera flera i samma tråd - om det exempelvis gäller 7-minuterskortfilmer vore det ju överdrivet och onödigt med en separat tråd för varje kortfilm; då skulle man drunkna i nya trådar...

Tänk på att sökfunktionen på forumet bara hittar åt ett inlägg per tråd, så är det långa trådar är det besvärligt att hitta åt alla förekomster av en viss film i tråden... Ju längre trådarna är, desto mer värdelös blir alltså sökfunktionen, som bara kommer hitta åt en förekomst av det man söker efter. Som exempel: Om du söker på "Djungelboken" och sökfunktionen talar om att det ordet förekommer i tråden "Röster i varenda film och serie som finns i världen", så kan du bara se i vilket inlägg som "Djungelboken" senast förekom. Vill du hitta mer än så, så måste du manuellt bläddra igenom alla en miljon sidor i tråden. (Nu var det här ett något tillspetsat exempel, men du fattar vitsen...)