Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - ZaiDejrio

Sidor: [1]
1
Dubbningar och röster / Vad heter serien?
« skrivet: 6 november 2018 kl. 15:31:37 »
Ett barndomsminne av en gammal tecknad serie har dykt upp i mitt huvud den senaste tiden, men jag kan inte komma på vad den heter, och det driver mig till vansinne! Jag har prövat alla möjliga kombinationer av sökord, men utan resultat. Jag har bara svaga minnesbilder av serien, eftersom jag var mycket ung när jag såg den, men jag minns att den gick på Cartoon Network i början av 90-talet. Det är troligtvis en av Hanna-Barberas serier, från 60/70-talet, och utspelas i en djungelmiljö, eller i förhistorisk tid med vulkaner och dinosaurier. Det är en grupp människor som lever i detta landskap, och när de hamnar i knipa så anropar de en stor trästaty som vaknar till liv och kommer till undsättning.

Jag kanske möjligtvis blandar ihop några element som jag nyss beskrivit med en eller flera andra serier, men just den stora trästatyn är jag säker på. Någon som känner igen detta?

2
Dubbningar och röster / Dastardly And Muttley In Their Flying Machines
« skrivet: 8 augusti 2016 kl. 09:44:57 »
Är det möjligtvis någon som har ljudklipp/filmklipp av Sun Studio-, Musikservice- och Egmonts dubbning av ledmotivet till denna serie? (Alltså intro-låten, "Stoppa Duvan!").


Sidor: [1]