Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Hey Arnold på svenska

#1
Off-topic / SV: Grattis på födelsedagen!
29 juli 2023 kl. 12:29:07
Grattis på min födelsedag
#2
Jäklar används i avsnitten Moral Decay på Powerpuff pinglorna.
#3
Citat från: Goliat skrivet 11 mars 2020 kl. 17:26:58Älskar cow and chicken och har spelat av en del avsnitt från tv. Är ett fåtal som saknas. Så undrar om de går att få tag på:

SAKNAS FORTFARANDE:
  • Happy Baboon Holiday [SAKNAS]
  • Buffalo Gals [SAKNAS]

HITTADE:
  • Space Cow
  • Legend of Sailcat
  • Cow and Chicken Reclining
  • I Am My Lifetime

Tittat men de verkade aldrig gå i repris...finns det någon som råkar ha dem eller veta om de visats någon gång?

Skulle vilja synka till bättre bild, då en del kommit från vhs så är inte alltid bilden okey.

(Har numera bara gratiskanalerna, så inget mer tecknat än från barnkanalen). 😀
Har du fått tag på Happy Baboon Holiday?
#4
Har någon VHS utgåvan volym 3 av serien?
#5
Dubbningar och röster / SV: Familjen Flinta
5 maj 2023 kl. 13:03:16
Citat från: Scoobydoofan1 skrivet  5 maj 2023 kl. 12:59:49Om det var så det ligger till varför inte bara göra så som dom gjorde med säsong 2? Ge ut DVD utgåvan av säsong 1 med Engelska, Svenska och Kroatiska. Dom gjorde det för säsong 2 vilket var konstigt med kroatiska med tanken på att Sverige inte är i närheten av dom länderna, på så sätt så skulle allting ha varit till en nytta för Warner Bros, istället så fick Sverige bara 8 avsnitt utgiven istället för 28 avsnitt, inte bara det utan dom gjorde en ny dubb för ett avsnitt i DVD utgåvorna av säsong 1.
Det bara blev 2 DVD utgåvor utgivna av säsong 1 med bara 8 avsnitt istället för hela säsong 1 med alla 28 avsnitt, det är konstigt att det blev så och inte hela säsong 1 blev utgiven på DVD i Sverige.
 
#6
Jag är positivt att kunna se sanningen i världen som många kan inte se eller förstå.
#7
Citat från: Scoobydoofan1 skrivet  7 mars 2023 kl. 10:01:06Hejsan, undrar om det är nån som är intresserad av DVD utgåvor av Yu-Gi-Oh! och Yu-Gi-Oh! GX DVD utgåvor? Är det nån som har bra koll på serierna när det gäller DVD utgåvor? Är dom sällsynta? Är det svårt att få tag på säsong 1, säsong 2 av Yu-Gi-Oh!, och säsong 1 av GX?
Har ingen aning.

Kanske någon som vet här på sidan.
#8
Off-topic / SV: Sorgligatråden
24 mars 2023 kl. 14:15:17
Världen kan inte hantera sanningar.
#9
Off-topic / SV: Hur skulle ni ha gjort det?
17 mars 2023 kl. 23:23:27
Jag gillar Disney Ringaren i Notre Dame men jag ville ha lite mer mörkare underton som avslutning av filmen och då skulle det ge filmen 5 av 5.
#10
Citat från: Historielektions Soveren skrivet 13 februari 2023 kl. 19:50:58Skulle du kunna be någon att lägga ut avsnitten av Arthur på archive? Så som Daniel gjort med grejer han inte har viljat ska kopplas till honom? Som han gjorde med The Scooby-Doo Show som BPS laddat upp istället.
Om någon är intresserad kan jag nog göra så.
#11
Citat från: Historielektions Soveren skrivet 11 februari 2023 kl. 12:47:32Så det är din kanal... har du tänkt lägga upp något helt avsnitt av Arthur eller ladda upp på archive.org eller något?
Youtube skulle inte tillåta det och jag har försökt en gång att lägga ut hela avsnitt med Hey Arnold! på archive men det försvann så jag lämnade sidan.
#12
Citat från: Historielektions Soveren skrivet 10 februari 2023 kl. 19:43:15Ja kollade på Youtube och kom över det här klippet
Så det väckte lite minnen så jag undrar var man kan se avsnitt på svenska. Har någon kanske spelat in och kan lägga upp någonstans? Kanske archive.org?
Trevligt att du hittade min Youtube kanal.
#14
Citat från: Elios skrivet 24 januari 2023 kl. 15:29:46Den får kanske bli omodern först. Hehe! ^^
Kanske när jag är 123 år gammal :) 
#15
Citat från: Elios skrivet 24 januari 2023 kl. 13:23:24Tycker att det kändes som en hyfsat bra insats han gjorde som Jokern. Bättre än Heath Ledger. Han var förstås också bra men har aldrig riktigt kunnat bestämma mig för vem jag tycker helt enkelt är bäst. Vet väl att jag säkert röstade på Jack Nicholson i ett tidigare ämne men det är inget jag har något större minne utav faktiskt. Men sättet som Jack blir Jokern på vad tycker du om det Hey Arnold På Svenska? Om man jämför med i Jokern med Joaquin Phoenix? ^^
Jag gillar det :) 

Jag ser inte på moderna filmer så jag aldrig sett filmen Jokern med Joaquin Phoenix och kommer inte se den.