Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

SF Anytime

Startat av moviefan, 22 september 2023 kl. 21:42:37

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

moviefan

Har ni köpt/hyrt film via SF Anytime ?  Jag har köpt en del filmer, bla Babe och Min bäste väns brölop.

Lillefot

Inte själv, däremot gjorde en av lärarna på Marieborg det en decemberdag. De hyrde då Home Alone som vi i klassen fick se. Det en riktigt rolig film.

Däremot har jag hyrt filmer på både Viaplay samt iTunes, då blev det Ant-Man respektive Clash of the Titans (2010). Den ena ville jag se igenom då jag var inne i en Marvel-fas, och den andra såg jag som del av en uppsats som jag skulle skriva 2021.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Jabberjaw

Citat från: moviefan skrivet 22 september 2023 kl. 21:42:37Har ni köpt/hyrt film via SF Anytime ?  Jag har köpt en del filmer, bla Babe och Min bäste väns brölop.
Nej men jag höll på hyra en film där en gång för 59kr.... När jag insåg att filmen fanns på HBO för typ 89kr :(

Fattar inte hur det ens skall vara ok att "hyra" en film på en sån här tjänst eller köpa digitalt. Det blir ju lite komiskt när det finns streaming tjänster som har samma film plus ytterligare hundratals för 30kr mer. ::)


Omständigheterna kring att jag nästan hyrde filmen var att jag hade dambesök och vi ville se just den filmen där och då. Blev ett abonnemang istället i en månad.

moviefan

Kommer nog bara köpa filmer på SF Anytime, framöver.