Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Yazuka

#1
Om man nu ska tro det som står på Andreas Nilssons hemsida att han gjort rösten till Music Meister, så ska det ju finnas. Jag tycker man borde kunna finna något i alla fall!? Det närmaste med svensk dubbad musik i Batman Brave and The Bold som jag finner är "Le bara le" med Jokern.

Hoppas någon faktiskt kan gå in och bekräfta att avsnittet verkligen finns och har visats. Sedan får man hoppas man kan finna avsnittet på svenska. Då jag verkligen vill se det.
#2
Jag skulle också vilja veta detta. Är väldigt intresserad att få se/höra en svensk version av "Drives Us Bats".
#3
Citat från: SwedishKuriboh skrivet  7 mars 2011 kl. 23:46:46
Om Vic INTE är en av dina favoriter är jag lite nyfiken på vilka som är det...
Jag sa inte att han inte är en av mina favoriter. Sa att han inte är i toppen av mina favoriter. ;)
Jag är mer såld på Richard Epcar, DC Douglas, Liam O'Brien. För att nämna några.
Dock gör Vic en grej som ingen av de andra gör, vad jag vet. Och det är just det att sjunga anime sånger, som är något jag verkligen uppskattar av Vic. =)
#4
Jag skulle verkligen vilja gå på detta! Är ett stort fan av amerikanska röstaktörer. Även om Vic inte är en av mina top favoriter när det gäller röstaktörer hade jag gärna velat träffa han.
Mycket för att han är med diverse spel också. Som Disgaea 3 där han gör huvudrollen Maos röst.