Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Peakviewing Transatlantic (bolag)

Startat av Sabelöga, 25 augusti 2019 kl. 23:59:13

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Sabelöga

Hejsan, införskaffade precis filmerna Älvornas Kung och Det sista Trollet på en loppmarknad för tio kronor styck, mest för att stod "Vi talar svenska!" på omslagen. Båda filmerna är gjorda av samma bolag "Peakviewing Transatlantic". Dom har också gjort andra textade direkt-till-dvd filmer som jag inte kommer att ta upp här. Två av deras andra spelfilmer "Pets" och "Piraternas hemlighet" har jag ännu inte men ska försöka hitta, såg dock att dom fanns på nätet nånstans. Dom har även gjort flertalet tecknade filmer som det även vore roligt att införskaffa.

Till poängen, på själva dvd-utgåvan till Älvornas kung som för övrigt ser ut som en kopia av en vhs-utgåva, så står det dubbcredits! Så dessa människor har varit med och dubbat filmen:

Dubbning: www.morshedi.se (tom sida för övrigt)

Svenska röster:
Per Blomqvist
Desirée von Bothmer
Aida Gordon
Gabriel Gravberg
Helena Gripe
Tomas Lindfors
Elmira Sepehrazar
Göran Thorell

Tekniker: Michael Sergel

Dom karaktärer som har blivit dubbade är: Mormorn, Evy (Evie), Kalle (Kyle), pappan, mamman, gårdskarlen Ian, polismästaren, affärsbiträdet, och några bybor (övriga röster, förmodligen okrediterade då antalet "karaktärer" är lika många som antalet krediterade).

Det vore trevligt om deras andra filmer också hadde dubbcredits. Vi får vänta å se.
Houba !

Sabelöga

Creditlista till Det sista Trollet:

Svenska röster:
Per Blomqvist
Aida Gordon
Heléna Gripe
Tomas Lindfors
Göran Thorell
Elmira Sephrazar
Sahand Sephrazar

Ljudtekniker:
Michael Sergel

Dubbningsstudio:
Morshedi Media
Houba !