Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - MOA

#2
Off-topic / SV: Multilanguage
Igår kl. 21:03:33
Citat från: Skokaka skrivet Igår kl. 19:28:27Och det är inte så konstigt att persiska och arabiska är längst ner. Persiska låter mer som en ung tjej och arabiska visste jag var feminin. Om latin spanska passar så borde han även passa som Link, eftersom Hasse Jonsson är bra som båda.

Spanska ger mig vibbar av Speedy Gonzales, som också är en snabb karaktär. Alla rösterna förutom tjejrösterna funkar rätt bra, trevligt för att nästan alla funkar.
Ja nu när du säger det, AOSTH är baserat på Looney Tunes & jag älskar Rafaels karaktär & inlevelse. Bästa Sonic rösten jag hört :D
#3
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Igår kl. 20:43:33Jag måste slå ett slag för Mattias Knave och Per Sandborgh som Batman respektive Jokern. Tänk att Mattias kunde komma tillbaka typ 20+ år efter att han slutade spela Batman och låta exakt likadant och bara exakt lika perfekt i rollen fortfarande. Samma sak med Per han är helt enkelt Jokern.

Jag respekterar också de här nya idéerna om att omdubblingarna ska hålla sig till originaldubbningarna på ett sätt som man har börjat göra nu med Ducktales, Darkwing Duck och nu då The New Batman Adventures. Innan var det väl mer att man översatte direkt från engelska och struntade helt i likheter med originaldubbningarna.
Mattias är underbar & älskvärd😍
#4
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 17:56:35Idag pratade jag med Anders Öjebo och han sa att han reste med Monica Forsberg till Frankrike för att spela in Max Von Sydow.
Vilken resa! Måste spelat in på en fransk dubbningsstudio då, kan varit samma som spelade in den franska dubbningen
#5
Jag skrattade ihjäl mig åt detta för 6 år sedan
#6
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Igår kl. 13:49:22Diana är född i Usa.
Helene Lundström bor i Usa men hon är ju från Sverige.
Har Diana dubbat något annat? Helene borde inte stå angiven här då
#7
Citat från: TBT_STR_QR skrivet Igår kl. 14:11:44Den Hornkrönte (AKA Djävulen) i Taran och den magiska kitteln är en elak fuling. :)
Otroligt bra spelad av Kenneth Milldoff, läskig & elak, jag gillar honom
#9
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 10:02:38Ett 26-faldigt grattis till Adam idag, han leve hurra.
Grattis numera dåvarande medlem!
#10
Off-topic / SV: Blandade tråden
Igår kl. 11:11:12
Citat från: gstone skrivet Igår kl. 00:32:34Vi ska göra ok vårt badrum vilket är bra

Men vi måste flytta ut i tre veckor vilket inte är så bra  :-\
Ursäkta men varför skriva detta? Hur kan vi blanda oss här? Blanda oss med blandfärs? Det är gött men vill inte att någon blandar ihop oss
#11
Citat från: tkabt06 skrivet Igår kl. 07:17:48Är det på archive ni delar material med varandra? Många verkar sitta med mycket skoj. Har sökt efter någon separat tråd för önskan/delning av material men ej funnit.
Vi delar inte material med spambotar så håll dig undan!
#12
Off-topic / SV: Den trevliga och positiva tråden!
14 april 2024 kl. 23:33:58
Citat från: Skokaka skrivet 14 april 2024 kl. 22:30:52Jag vet inte vad det är för speciellt med mig, jag är en vanlig person, så...😅
Som alla andra, så...
#13
Dubbningar och röster / SV: Favoritdubbare
14 april 2024 kl. 23:32:38
Citat från: Skokaka skrivet 14 april 2024 kl. 22:33:29Kanske inte det bästa exemplen från mig direkt, men...

Anders Öjebo: Ikonisk

Dick Eriksson: Pojkaktig
Mycket bra, kommer till användning senare i en framtida video
#14
Off-topic / SV: Diagnoser
14 april 2024 kl. 21:09:06
Citat från: Lilla My skrivet 14 april 2024 kl. 19:31:21Barn "avlivas" inte bara för att de är ett visst kön eller har downs syndrom (det föds fortfarande massor av barn som har just Downs trots att föräldrarna vet om det) - och ifall ett par/personen som bär barnet bestämmer sig för att göra abort av någon av dessa anledningar, vad rör det dig?

Låt folk ha abort ifred för fan.
Abort måste existera, kommer göra det om jag behöver i framtiden