Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Soscla

#347
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
29 december 2017 kl. 19:58:50
Citat från: Richardo skrivet 29 december 2017 kl. 16:36:52
Effektsökeri är ett av skälen till att kvinnor t.ex klär av sig.

"t. ex klär av sig", vad ska det ens betyda? Menar du typ att bära lättklätt på sommaren för att det är asvarmt?
#348
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
29 december 2017 kl. 16:00:36
Citat från: TecknatÄlskare skrivet 29 december 2017 kl. 01:55:13
Fortfarande inget svar på min fråga, frågade hur folk vet att kvinnor fått frågan " vad de hade på sig under händelsen "

För att hundratals (?) har berättat om sina upplevelser och varför skulle så många personer hitta på samma sak oberoende av varandra?
#349
Nu har episod åtta kommit! Nån som sett (förutom Daniel, jag såg recensionen)? Nån som tycker nåt? Jag tycker den var vettig, men lite splittrad och flängig. Men jag gillar Kylo och kommer försvara honom forever mot de som säger att han är en skitmesig skurk! XD
#350
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
28 december 2017 kl. 17:38:29
Citat från: TecknatÄlskare skrivet 26 december 2017 kl. 21:50:37
Det där ger fortfarande inget svar på min fråga, hur vet du att det är sant?
Du kan inte bara länka mig 3 källor o på den ena stod t.o.m KAN.
Så nä du får nog spela in på en rättegång när de frågar om vilka kläder våldtäkstoffret hade i relativt jämställt land.

Va, det är väl hundratals kvinnor under hur lång tid som helst som har berättat att när de försökte göra en anmälan hos polisen så frågade polisen om klädsel/berusningstillstånd/hur sent det var osv, osv. Det är ju allmänt känt. Det kanske har blivit mindre nu för att det blivit så mycket holabaloo.
#351
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
23 december 2017 kl. 00:58:10
Citat från: Jabberjaw skrivet 23 december 2017 kl. 00:34:43
1. Om jag hade varit VD vad tror ni hade hänt då? Flashback struntar ju i en dom, dem skapar en tråd och den stannar där vad som än händer. Sådant raderas aldrig.
2. Hade det kommit fler anmälningar eller stannat på 1.
3. Om jag inte hade haft koll på vad jag gjort den dagen, skulle folk tro att jag ljög?

Va? Det spelar väl ingen roll vad Flashback säger, är väl fritt fram för dem att väva ihop allsköns trams, det är ju inget som polisen eller åklagare bryr sig om hahaha!  ;D Jag förstår inte din fråga två och tre, de är så spekulativa det nånsin går att de känns irrelevanta i den här situationen.
#352
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
23 december 2017 kl. 00:17:46
Citat från: Jabberjaw skrivet 23 december 2017 kl. 00:03:23
Vad ska vi diskutera? Att kvinnor är förtryckta och att det krävs 200 kvinnor som anmäler samma "vita man" för att det ska bli "rättvisa"?  ??? ::) Låter i mina öron väldigt korkat! Ha en god Jul

Ja visst låter det korkat! Så synd att det är så det verkar vara i dagsläget, det borde vi sannerligen ändra på tillsammans.
Ja, god jul på'rej!
#353
Ha-haaaa nu ska jag dyka upp likt en gammal könssjukdom! Här kommer en till tjej som brukade hänga här slaviskt, men slutade för typ fem år sen, men whatever :P Lär inte vara aktiv igen, ville bara se vad som händer här nu för tiden. Men ja, jag vet inte varför det är så ojämnt.
#354
Off-topic / SV: MeToo rörelsen - sant?
22 december 2017 kl. 23:32:50
Citat från: Jabberjaw skrivet 22 december 2017 kl. 21:27:38
Whatever tycker inte heller sådana här trådar med varken religion, politik eller feminism och jämdställhet tillhör ett forum som detta.
Vill man diskutera sådana saker finns det 200 andra forum att göra det på utan att komma med märkliga påståenden och kommentarer om att "kvinnor" inte blir trodda på och dylikt helt utan belägg för detta eller att länka varken statistik eller källor. En typisk feminism spotted.  :-X

Varför började du diskutera då? ;) :P Och jag förstår inte varför du är så himla arg mot världen, feminism och rättvisa? Ta en kopp te så kan vi prata lugnt och sansat! <3

Jag anser att MeToo inte var för att hänga ut kreti och pleti, även om det var bra att vissa avslöjades, utan snarare eftersom det är så undangömt och sopat under mattan som Lilla My har förklarat var det för att visa vad som händer. Att det kom i såna ofattbara mängder pekar ju på att nåt inte står rätt till och kanske bidrar med tankeställare till folk som lever i bubblan att "Sverige är ju superjämställt, inga problem här"
#355
Dubbningar och röster / SV: Kommande Disneyfilmer
22 december 2017 kl. 23:11:43
Citat från: Disneyfantasten skrivet 19 december 2017 kl. 21:08:55
Det återstår att se.

Det stod att den är från skaparna av Djungelboken och Skönheten och Odjuret. Men till skillnad från dessa så är den ingen remake-film av en tidigare tecknad klassiker...

Att den är mer "originell" innebär att Disney börjar förstå lite bättre iallafall, jag hoppas att fler originella spelfilmer skapas.

Den ser ju på pricken ut som Alice-filmerna som kom häromsistenes, och de dubbades väl inte? Vet inte om den verkar så bra heller.
#356
Citat från: TBT_STR_QR skrivet 20 december 2017 kl. 16:18:13
Jag kan tipsa om fandubbningen för Kingdom hearts 358/2 days. Den är tyvärr bänkad, men ni kan kontakta Richard Oloffson (alias Athursos) om någon är intresserad att forsätta fandubbningen. Det enda som princip behövs är kvar är att mixa ihop rösterna med bilden.

Länk:
https://www.youtube.com/watch?v=6OjkqIj7CS4

Ja jo, men det är inte så "bara", det är ju nästan den jobbigaste biten XD
#357
Filmer och TV-serier / SV: Bästa Pixar-filmen?
29 juni 2016 kl. 18:02:25
Mitt val faller i omröstningen på Superhjältarna då jag tycker den är otroligt rolig, och det handlar ju inte ens så mycket om superhjältar, utan är mer ett familjedrama om en pappa med en livskris. Dock får jag hålla med föregående talare om Toy Story, den ÄR SÅ Pixar. Alla är ju bra D:
#358
Dubbningar och röster / SV: Konstigt skådespel
20 juni 2016 kl. 18:04:42
Citat från: Alexander skrivet 20 juni 2016 kl. 13:38:52
Tänkte vi kunde diskutera och dela med oss av de mest konstigaste replik leveranserna vi har upplevt när vi har sett på någon svensk dubbat film.

Äntligen har någon laddat upp klippet från Sailor Moon där Maria Weisby gör en utav de mest konstigaste skådespelet jag har hört, när man var liten visste man inte riktigt vad man tyckte om det här, men hon låter verkligen konstigt och faktiskt lite läskig också här:


https://m.youtube.com/watch?v=HV5cVxbKwwA

Vad tycker ni? Och finns det någon speciell rolig eller konstig skådespelarinsats som ni vill ta upp? :D

Hahaha ja den där gamla godbiten! Den är ju sjukt skum! Bra bidrag till en sån här tråd, helt klart. Ska fundera själv på vad jag sett för konstigheter.
#359
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 21 mars 2016 kl. 02:17:46
Ärligt talat tycker jag att sådana här trådar är helt meningslösa. Att rangordna en massa dubbningar eller filmer utan att motivera varför man tycker så är poänglöst - smaken är ju olika, så utan att motivera varför man tycker som man gör för varje enskild dubbning och vilka kriterier man går efter är listorna helt ointressanta för alla utom den som postat det.


(Önskar att det här var facebook, så jag kunde lajka skiten ur ditt svar! Preach!)
#360
Hahahaha Ringaren i Notre Dame är så långt ner! Det är ju en skymf mot allt som är heligt! Lilo & Stitch är också för långt ner. Och så förstår jag inte vad du baserar detta på, vad har du liksom för kriterier?