Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

José Antonio Reyes (Fotbollspelare) (1983-2019)

Startat av Elios, 3 juni 2019 kl. 21:43:14

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Elios

Var tråkigt att se denna spanska fotbollsspelare gick bort i en trafikolycka häromdagen.
Väldigt tråkigt. Vila i frid.  :'(
Tänker att det är ibland mycket sånt med trafikolyckor här och där men en del olyckor just oftast inom ibland fotbollen så är det en hel del som går bort igenom särskilt hjärtfel och drabbas av det på planen.
Jag undrar lite varför är det ofta så!?
Det har väl aldrig hänt i typ en dubbningsstudio att man typ fått någon typ av kanske astma-, hjärt- eller epilepsi attack.
Kanske har hänt i olika sammanhang att man kanske fått en panikångestattack eller något liknande innan man ska dubba men ingen som känt till något sånt?^^  ???

TrondM

Citat från: Elios skrivet  3 juni 2019 kl. 21:43:14
Var tråkigt att se denna spanska fotbollsspelare gick bort i en trafikolycka häromdagen.
Väldigt tråkigt. Vila i frid.  :'(

Jeg vet ikke helt... Det er selvfølgelig alltid trist når noen dør før tiden, men jeg har vanskelig for å føle sympati for noen som dør på denne måten. Reyes kjørte i 200-230 km/t da han mistet kontrollen over bilen. Han satte mange andre menneskers liv i fare, og en av de to passasjerene han hadde med seg mistet også livet i ulykken, som en følge av Reyes' uansvarlige kjøring. Den andre passasjeren er alvorlig skadet, men utenfor livsfare.