Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Star Wars Episode VII: The Force Awakens suger.

Startat av Cadpig, 5 januari 2016 kl. 21:20:38

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Cadpig

Jag kunde sitta i en timme och knacka ner varför den erbarmliga film är kass, men jag sparar både er och min tid genom att låta Red Pill Philosophy säga som det är:


https://www.youtube.com/watch?v=lFulD-Nd9y0https://www.youtube.com/watch?v=sXkVA8GAlMshttps://www.youtube.com/watch?v=9vHqYo4AbYE

Conan

Visst, du får gärna säga ditt, men jag har också nått att säga:

The Force Awakens är ju den bästa Star Wars-filmen sedan originalfilmerna. Vad Red Pill har att säga struntar jag f*n i! Daisy Ridley är ju helt lysande som Rey.

Du får hata filmen hur mycket du vill, men jag gillar den. Tänker du skriva nåt elakt till mig, så kommer Daniel o Erika att spärra dig här också, precis som du blev spärrat från magicmovies typ tusentals gånger.

Daniel Hofverberg

Alla som läst min recension vet att jag heller inte håller med, utan jag anser att den håller ungefär samma klass som den ursprungliga trilogin; kanske rentav snäppet bättre.

Jag gav ju filmen en svag åtta i betyg i min recension, och då ska man ta hänsyn till att det här egentligen inte är min genre...

För övrigt uppskattar jag inte ordval som "säga som det är", när det rör sig om personliga åsikter och inget som har något rätt eller fel.

Igthorn

Jag tyckte Episod 7 var helt okej förutom att det var lite för lite andrum i filmen eller hur man ska kalla det. Var liksom som att det alltid hände någonting. I jämförelse med föregångarna har det var lite mer andrum, något jag gärna hade sett mer av.

Sen kan man ju diskutera i år och dar huruvida Episod 7 var en mer eller mindre avplankning på tidigare filmer eller inte. JJ Abrams lär ha haft en hel del press på sig från fansen för att få dem nöjda så det var nog ingen lätt uppgift att blidka dem.

Att de för en gångs skull valde att ha en kvinnlig karaktär och en stark sådan dessutom i en så stor roll är också ett lyft.

Det blir spännande att se hur det utvecklar sig. Cirkuleras ju många rykten och teorier hit och dit på forum om karaktärer och annat som dykt upp i filmen. Vi ses väl på en bio om lite drygt 1,5 år.

Soscla

Nu har episod åtta kommit! Nån som sett (förutom Daniel, jag såg recensionen)? Nån som tycker nåt? Jag tycker den var vettig, men lite splittrad och flängig. Men jag gillar Kylo och kommer försvara honom forever mot de som säger att han är en skitmesig skurk! XD
It's so fluffy I'm gonna die!