Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Mathias

#1
"Nu på fredag, den 27 oktober, släpps Disney TV-Klassiker på alla digitala musiktjänster. Det är en samling med introlåtar från klassiska Disneyserier som vi alla säkert känner igen. Dessa har tidigare inte givits ut men nu är det alltså snart dags. Frossa bland härliga intron som det till Luftens Hjältar, Darkwing Duck, Bumbibjörnarna och Ankliv. Härliga barndomsminnen!"

http://tjock.se/sinnet/art/372869/disneys_introltar_slpps_digita/
#2
Hade turen att finna M&E-spår för sju stycken Kalle Anka-kortfilmer, "Clown Of The Jungle" från 1947, "Contrary Condor" från 1944, "Wet Paint" från 1946, "The Flying Squirrel" från 1954, "Donald's Happy Birthday" från 1949, "Crazy Over Daisy" från 1950 och "The Eyes Have It" från 1945. Originalspårets vänstra kanal bestod av röster, musik och ljudeffekter, medan det högra spåret endast bestod av musik och ljudeffekter.  Det ser det ut som att ljudspåren kommer från VHS-kassetten "Donald's Birthday Bash" (28 Augusti 1994, innehåller kortfilmerna "Donald's Happy Birthday", "Crazy Over Daisy", "Contrary Condor", "The Eyes Have It", "The Flying Squirrel", "Wet Paint" och "Clown Of The Jungle").

Tyvärr är bildkvaliteten mycket dålig, då dessa videoklipp och ljudspår endast går att hitta på YouTube. Däremot verkar ljudet vara i bra kvalitet.

Om någon är intresserad finns nerladdningslänkar för Originalspåren, M&E-spåren och videoklippen nedan.