Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Paul Reubens (1952-2023)

Startat av E, 5 augusti 2023 kl. 16:49:36

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

E

I söndags avled skådisen och komikern Paul Reubens i cancer, 70 år gammal

Han var mest känd för sin karaktär Pee-Wee Herman som var stor på 80-talet med 2 tv-serier och en långfilm. 2016 gjorde han en comeback som karaktären i sin andra långfilm på Netflix

Han gjorde också en hel del dubbning. Bland annat Fife i Skönheten och Odjuret: Den förtrollade julen, Sprattsmurfen i Smurfarna 1&2, Lock i The Nightmare Before Christmas och mycket mer: https://www.behindthevoiceactors.com/Paul-Reubens/

Vila i frid

Lillefot

Det var tråkigt att höra. Även om inte hans insats som Pee-Wee utgjrode en stor del av min barndom, så delar jag det lidande med hans beundrare med dessa nyheter. Och just att det är cancer ännu en gång som har tagit någon ifrån världen är horribelt.

Må han få vila i frid.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Skokaka

Fick också höra detta förut, kunde en del saker om honom, men i hela fall...

Vila i frid, Paul Pee-Wee Herman Reubens. :( :'(

Disneyfantasten

Visste inte vem han var förräns nu, men tragiskt var det iallafall, 70 är ingen ålder att tala om, men när jag läste vilka roller han gjort så vet jag vem han är.

Zach66

Han var också med i Disneyfilmen MIDNIGHT MADNESS och gjorde rösten till navigatören i FLIGHT OF THE NAVIGATOR (Borta med tiden) och en av rösterna i NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS.
Vad vore livet utan film?

MOA