Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

DuckTales - Disney+ (Nydubb på Svenska)

Startat av Goliat, 6 november 2020 kl. 07:04:44

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Dubbades DuckTales  om för Disney Plus på några andra språkutöver svenska ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Scoobydoofan1

Varför gavs inte Volym 3 av Knatte, Fnatte & Tjatte På Äventyr ut på DVD i Norden? Varför fick Norden bara Volym 1 & 2 Av Knatte, Fnatte & Tjattte på Äventyr, det är bara 13 avsnitt utgiven på DVD. Hur är ljudkvaliten på dom DVD utgåvorna?

Steffan Rudvall

Citat från: Scoobydoofan1 skrivet 13 augusti 2023 kl. 23:16:18Varför gavs inte Volym 3 av Knatte, Fnatte & Tjatte På Äventyr ut på DVD i Norden? Varför fick Norden bara Volym 1 & 2 Av Knatte, Fnatte & Tjattte på Äventyr, det är bara 13 avsnitt utgiven på DVD.
Disney hade absolut noll koll på ljudbanden och vilket språk som var vilket.

Scoobydoofan1

Citat från: Steffan Rudvall skrivet 13 augusti 2023 kl. 23:17:39Disney hade absolut noll koll på ljudbanden och vilket språk som var vilket.
Skulle ha varit bättre om det var 7 mer avsnitt utgiven på DVD istället för bara 13 avsnitt, men man ska ju ändå vara tacksam att dom gav ut några avsnitt även om det var nästan ingenting jämfört med mängden av avsnitt säsong 1 hade.

Will Siv

Citat från: Disneyfantasten skrivet  2 februari 2022 kl. 09:49:57Sen kan man också fråga sig varför tre avsnitt som givits ut på VHS februari 1996 med titeln Vattenankor dubbades om i samband med VHS-utgivningen, det skulle kunna vara rättighetsproblem, men det är inte säkert att så är fallet då MediaDubbs originaldubbning av dessa tre avsnitt kunnat ges ut på hyr-VHS under slutet av 1980-talet.
Och sen hade ändå ETT av avsnitten original dubbningen på DVD.

Disneys Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr volym 2 (d-zine.se)