Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Igthorn

#331
Dubbningar och röster / SV: Sonic
19 augusti 2006 kl. 21:09:12
Det låter som en av underhuggarna i den andra Sonic serien. Jag tänkte iofs på den som handlar om frihetskämparna men jag har nästan för mig att den där tuppliknande du nämner låter som bl.a. Snively..
#332
Dubbningar och röster / Sonic-serierna (DIC)
19 augusti 2006 kl. 13:05:25
Tror jag har frågat om detta tidigare men tänkte det var lika bra att försöka igen för säkerhets skull. Undrar mest om någon känner igen några fler än de jag lyckats identifiera:

Sonic - Hasse Jonsson
Prinsessan Sally - Liza Öhman
Antoine - ?
Bunnie - Maria Weisby?
Sallys handdator - Maria Weisby
Farbror Chuck - Karl-Johan Rehbinder?
Snively - Karl-Johan Rehbinder?
Dulcy - Liza Öhman?
Tails - Staffan Hallerstam
Rotor - Staffan Hallerstam
Dr. Robotnik - Johan Hedenberg
#333
Off-topic / Räddningspatrullen och Luftens Hjältar
19 augusti 2006 kl. 12:19:42
Tänkte mest höra mig för om det finns någon som spelade in de första följetångsepisoderna som gick i Räddningspatrullen och Luftenshjältar, dvs von Kosings Rubin och Blixtattacken. Lyckades bara spela in de två första av vardera så skulle vara roligt att se de sista tre delarna.
Om någon känner sig träffad skriv gärna en rad om ni möjligtvis vill dela med er av dessa.
#334
Verkar vara många dubbare som har små skumma roller i skumma filmer. Per Sandborgh ska tydligen ha spelat någon "Porr-Bengt" i någon film. Och Roger Storm verkar haft lite småroller här och var. Såg honom dock senast som en "granne" i någon reklam för Hyresgästföreningen (?). Mattias Knave såg jag förresten som en spontan arg förälder på någon tv-serie i våras.

-----
Men för att återuppliva ämnet.

http://www.teaterhogskolan.se/Foton/Studenter/Foton1971/Avgangsklass1971.jpg

Gunnar Ernblad andra raden underifrån i mitten. Lite gammal dock. Enligt uppgift ska han tydligen vara väldigt långhårig och frekvent användare av träningskläder (!), något han tydligen dykt upp i under en tv-intervjuv.
  Och Lena-Pia Bernhardsson i mitten första raden (förvisso inte direkt "utan ansikte" men bara på tal om ingenting).

http://web.telia.com/~u87401955/lenae2.jpg
Lena Ericsson (Iaf första bilden jag sett på henne).

----
Är f.ö. väldigt nyfiken på om någon sitter på en bild på Per Sandborgh eller Hans Gustafsson (som bl.a. spelar samma person som min nuvarande avatar).
#335
Dubbningar och röster / SV: Frågor om lite röster
2 augusti 2006 kl. 12:41:43
Jag har faktiskt ganska svårt att tro att det är Bertil Engh, jag kan verkligen inte minnas att jag hört honom med så "skrovlig" röst...
#336
Kom på en spontan fråga om Darkwing Duck. Är det någon som lyckats identifiera vem som spelar Megavolt i serien? Hans skräniga röst har gett mig alltför många myror i huvudet...
#337
Det var märkligt, jag kan ha svurit på att jag skickade ett igår. Jag får prova igen.
#338
Jag har för mig att serien gick på TV4's gamla Junior tidigare, hade ingen aning om att den gått på TCC. Skulle gärna lägga vantarna på en sån kopia så jag skriver ett mail till dig omedelbums.
#339
Filmer och TV-serier / Halvvägs genom galaxen...
26 juli 2006 kl. 00:24:28
...eller "Halfway across the galaxy - and turn left" som den nog är mer känd som. Minns att det fanns ett forum här för det men inte sett röken av det sen sidan gjordes om. Finns den att få tag på tro? Någon som minns serien alls?
#340
Får ta och sätta igång med det så snart jag gjort mig av den här förkylningen. Tack för tipsen förresten.
#341
Coolt, provade lyssna på de låtar de hade där, hör Bertil Engh tydligt åtminståne på den första.
#342
Sökte lite spontant på googles bildsökning efter Bertil Engh och fick upp en bild länkad från karlskoga.se som dock bara gick att se från sökresultaten. Jag skulle nog anta att det är han, men har väldigt svårt att koppla samman honom med den Toadie jag hör i huvudet just nu. Hade nog föreställt mig honom lite "rundare om magen", även om man nu bara ser ansiktet.
Om man kikar på svingelskogen.se fanns det en del bilder där man ser honom som "Gnutte Grävling", och en lite mer olik Peter Wanngren som "Smartur Varg". Även Monica Forsberg är med, men de andra känner jag dock inte  igen..
#343
En serietidning kanske? Kan ju alltid försöka läsa ur en random kalle anka tidning eller liknande. Är det bra om man berättar i röstprovet vad man läser ur? Det kanske låter väldigt ospecifiserat att säga serietidning eller typ Kalle anka?
#344
Citat från: Christian Hedlund skrivet 14 juli 2006 kl. 14:47:13
Jag kan imitera både Mr. Burns och Mr. Smithers. Nemas problemas! :)

Vad gäller din röstprovsfråga så funkar det nog också, men det beror på vad det är för en text. SVårt att avgöra utan att ha hört röstprovet.


Det vill jag gärna höra ;)
----
Texten jag tänker på är från en vanlig sagobok typ.
#345
Om du kan imitera M. Burns så har du all min respekt. Jag har själv försökt men låter mer som något jag inte minns namnet på...
Förresten Christian. Tänkte på det här med röstprover. Hörde av någon att man gärna skulle läsa in någon sagobok eller liknande, problemet är att de flesta jag har består mer av berättande än dialog. Tror du det skulle funka med något sådant?