Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Elios

#1
Såg ingen som hade ett ämne här om Ica-Stig, eller ja Hans Mosesson som han egentligen hette.
Han var en härlig och rolig man och jag är ändå sååå glad att jag fick träffa han och ta en bild med han efter en föreställning 2017.
Väldigt go och varm som vi alla förknippar som Ica-Stig. Men han var även med och startade proggbandet Nationalteatern.
Sen känner jag med igen honom som Per-Erik Björn i Andra Avenyn och han var även en liten cameo som Ica-Stig i Lilla Jönssonligan på kollo där han frågar hur mycket en vaktmästare kostar efter att Sten Ljunggren råkat hamna i kundvagnen. Hehe.
Blandade först ihop dom väldigt mycket men dom är nog inte så olika då Hans Mosesson och Sten Ljunggren. Hehe.  ;D ;D ;D

Som sagt vila i frid! 
#2
Citat från: gstone skrivet  6 december 2023 kl. 19:19:46Nu när jag är hemma från min dagliga verksamheten kan jag göra det  :)
Okej visst. Kör på! ^^
#3
Citat från: gstone skrivet  6 december 2023 kl. 10:50:12Ska jag skicka ett PM eller posta länken i tråden ?
Posta här tycker jag med. ;D
#4
Citat från: gstone skrivet  5 december 2023 kl. 22:01:41Så klart.

Hoppas jag gjorde listan public ;D
Okej men var är länken då? 
#5
Dubbningar och röster / SV: Robinson Crusoe
5 december 2023 kl. 19:00:12
Har länge funderat på att se denna. Är den bra? 
#6
Citat från: gstone skrivet  4 december 2023 kl. 20:30:16IMDB :D
Kan man få en länk och kolla på det då? ^^
#7
Tror det redan finns ett ämne med detta. Men jag vill minnas att Elina Raeder och Norra Sjöquist är med och spelar huvudrollerna. Medans Claes Ljungmark och Charlotte Ardai Jennefors spelar några utav skurkarna. ::)
#8
Citat från: gstone skrivet  4 december 2023 kl. 20:12:21Jag har gjort en lista över mina favorit filmer från Walt Disney Animations studios.
Vart då? ???
#9
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 20:25:14
Citat från: Disneyfantasten skrivet  4 december 2023 kl. 20:09:34Den enda av Walt Disney Animation Studios storfilmer som jag skulle säga ens är i närheten av katastrofalt dålig är faktiskt Chicken Little, det är också den film som många anser vara studions värsta, studion var grundad i syfte att fungera som odödlig familjeunderhållning för alla åldrar med alltifrån animation, karaktärer, story, musik, humor, osv. och framkalla mycket inspiration, men i fallet med just Chicken Little så känns det som att Disney "klivit över kycklingen" så att säga, då den inte har minsta tillstymmelse till Disney-känsla i sig och även känns oerhört barnslig.

(och Kogänget, Familjen Robinson, Make Mine Music och Melody Time tycker jag mest är okej)

Men nu kommer vi ifrån ämnet, så jag tycker det är bäst att vi återgår till ämnet;

Denna tråd handlar egentligen om Önskan, och utan att ha sett den så tycker jag att den ser lovande ut.
Mm. Håller med. Gillar inte alls den filmen. Fattar inte hur dom kunde lura någon att låten Dragostea Din Tei skulle vara med och så var den inte det. Utan bara i trailern. >:(
#10
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 17:38:13
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet  4 december 2023 kl. 17:03:44Exakt. Men de flesta gillar filmen det är bara ett konstaterande bli inte arg.
Va, nej, nej. Självklart inte. Finns många andra filmer som folk gillar som inte jag gillar eller som du gillar som inte andra gillar. Så det är ingen fara. Hehe. ;D
#11
Citat från: Lilla My skrivet  4 december 2023 kl. 14:07:34Alla dessa ställde upp med glimten i ögat. Gunillas ögon är oförmögna att glimta.
Jag tycker heller det är märkligt hon är med? Hade det varit Let's Dance så hade det varit en sak. Men nu ska det ju inte vara nästa år så kanske är därför!?!?!?
Man kan ju inte alls ta det på allvar. Så får väl hoppas hon åker ut direkt. Men jag kommer ändå inte kolla mer än när Jay Smith ska vara med. ::)
#12
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 16:57:27
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet  4 december 2023 kl. 16:56:31Jag förstår dina åsikter och respekterar dem men i alla fall Encanto är inte dålig det håller de flesta med mig om
Nej då. Alla får tycka vad dom vill.  8)
#13
Det jag blev väldigt överraskad av och tyckte var väldigt kul var att Jay Smith skulle vara med. Han har jag alltid gillat och man inte hört så jätte mycket av han på senare år. Har sätt han lite på olika spelningar igenom åren men nu blev det väldigt kul att se han ta det här steget och se vad ha kan bjuda på här.  ;D ;D ;D
#14
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 12:04:00
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  4 december 2023 kl. 09:41:57Encanto kan väl inte klassas som katastrofalt dålig den blev ju en succé men En annorlunda värld fick ju dock sämre bemötande.

Eller vad menar du med "dom förra två disney filmerna"?
Jag tyckte varken om Encanto eller då En annorlunda värld
#15
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 09:34:55
Känns som att jag är nästan den ända, men jag ser ändå lite fram emot vad dom har att visa med denna jämfört med dom förra två disney filmerna som var katastrofalt dåliga.  ??? ??? ???