Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - JohanH

#1
Vet inte om du fortfarande letar men det kan finnas tips på vinylbutiker osv på den här hemsidan: https://vinylskivan.se/
#2
Jag såg den på bio med min brorson och blev glatt överraskad, tyckte den bitvis var en riktigt bra barnfilm. Inte bara samma junk som vanligt, utan faktiskt gjord med känsla! Tyckte även Johan Rheborg var lysande :)

Håller i mångt och mycket med om Filmtopps recension: https://www.filmtopp.se/recension/nelly-rapp-monsteragent-2020 även om 4 av 5 kanske var liiiiite snällt. Ser fram emot nästa film!
#3
Jättekul fråga! En serie som jag verkligen hoppas att Disney räddar är Star Wars... Jag menar, vad hände??? Tydligen ska också 9 stycken nya Star Wars-filmer vara under utveckling... Min förhoppning är att de gör något av den gamla mytologin som man hittar Knights of the Old Republic-spelen. Där finns EXTREMT mycket att hämta! Det har också snackats om det så håller tummarna :)