Josefin

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Jabberjaw

Sidor: [1] 2 3 ... 40
1
Dubbningar och röster / SV: Flintstones Kids
« skrivet: 24 juli 2021 kl. 19:11:11 »
Tror det var kring 2005-2010 som serien sändes senast. Men om Cartoon Network, Ev Boomerang och Tv1000 sänt samma dubbning som Tv3 gjorde 1995-1997 vet jag inte  :(

Tror det var TuF som var dubbstudio och Hasse Jonsson som översatt.

2
Om Dubbningshemsidan / SV: clara liljeberg
« skrivet: 24 juli 2021 kl. 19:07:47 »
Känns lite sådär att snacka om Gstone här när det faktiskt är Clara Liljeberg som tråden heter!^^

Behöver vi verkligen nya trådar konstant då med grova autistiska drag och stavfel. Hela forumet håller ju på att bli ett vuxendagis  :P

Finns en moderator som är så snäll att hälften hade räckt.  :) Men Clara får väl tala för sig då vad hon tycker är rimligt.

3
Om Dubbningshemsidan / SV: clara liljeberg
« skrivet: 24 juli 2021 kl. 17:55:05 »
Varför är du så elak ! :'( :'(

Därför jag inte tycker det var rätt av dig att skapa trådar om andra personer. Nu heter kanske inte Clara samma i verkligheten men hur kul hade det varit.  ::) :P Allting du skriver indexas speciellt hos Google.

Alla tycker inte likadant och det måste du respektera. Att ha en diagnos innebär inte att man kan bete sig hur som helst. Att lära sig om sina fel och brister och försöka bli en bättre person är en bra början. Finns massvis med hjälp påvägen dessutom. Brukar du skrika och göra arga miner när du pratar med släktingar och vänner i allmänhet?  ;D

Tycker alla kan vara snälla vare sig man tycker om äpplen eller päron. Eller Stellan Skarsgård eller Steve Kratz. Blir väldigt konstigt om någon kommer in hit för första gången och läser trådar som dessa.  :)

4
Om Dubbningshemsidan / SV: clara liljeberg
« skrivet: 21 juli 2021 kl. 05:33:29 »
Tycker ni är lite väl hårda mot Clara. Är väl snäppet mer rättfärdigat med en egen tråd om en viss *host* användare med sina  :( >:( :( :( >:( >:( >:( >:( >:( >:( och STORA BOKSTAVSKOMBInaTIonER  >:( :( och trådar om outforskad pojk sexualitet än Claras önsketänkande att det kanske finns djurmänniskor och annat skoj i världen.  :)


5
'Var kja mamma köpa den dvd !! ????

Skulle älska att äga den !!!! :) :) :) :D :D :D

https://www.amazon.es/Colecci%C3%B3n-Los-Peque%C3%B1os-Tom-Jerry/dp/B00C590O4G
Currently unavailable.
We don't know when or if this item will be back in stock.


Fick hålla koll på diverse second -hand butiker och sidor från Spanien i ungefär 1 år för att hitta en enda utgåva, den som jag har här hemma. Så om du också vill äga filmen är mitt enda vettiga tips att du håller koll regelbundet på länken ovan samt på diverse spanska nätbutiker som säljer begagnade dvd filmer.  :-[6
Om Dubbningshemsidan / SV: Bannlysning
« skrivet: 20 juni 2021 kl. 13:25:10 »
Jag måste säga att det generellt känns slappt här när det gäller moderering. Jag vet inte hur mycket skit moderatorerna rensar egentligen men det som blir kvar kunde ha tittats över en gång till.

Benägen att hålla med. Enda sedan Offtopic sektionen kom till detta forumet så tycker jag det har gått bananas.  :(

När man besöker här nuförtiden så är senaste 20 inläggen alltid Offtopic om Corona viruset eller om autism.

Skulle jag besöka forumet för första gången och bara hamnar i offtopic så skulle jag fly ;D

7
Dubbningar och röster / SV: Looney Tunes
« skrivet: 19 juni 2021 kl. 07:27:10 »
Nix, det är absolut inte den jag syftade på, det var någon annan, jag skrev rödluvan med glasögon! (och så tror jag att det var på Boomerang som jag såg den), genom att förtydliga vill jag även tillägga att Snurre Sprätt var med i den! (och så var inte fallet i den som du länkade)

Hm läste nog glasögonen i all hast. Isåfall är det nog 1944 vi hamnar på istället https://en.m.wikipedia.org/wiki/Little_Red_Riding_Rabbit

Det avsnittet bör finnas på DVD släppt ifrån Italien med svenska röster. Släpptes många dvd utgåvor med Looney Tunes klassiska kortfilmer i Spanien och Italien med sv dubb utöver dom svenska utgåvorna nämligen.

8
Dubbningar och röster / SV: Looney Tunes
« skrivet: 18 juni 2021 kl. 22:39:44 »
Vargen spelas att Johan Hedenberg och Rödluvan spelas antagligen av Malin Berghagen. Mormor låter väldigt bekant, jag tror det kan vara Charlotte Ardai Jennerfors.

Tackar!  :D Johan hörde man men dom andra vart jag inte bekant med. Men tycker dubbningen är fenomenalt bra gjord och översättningen likaså. Dock så tycker jag det är märkligt att TV4 under Warnertimmen visade Freakazoid följt av två 2 - minuters klippta sekvenser ur olika avsnitt med Looney Tunes följt av Batman.  ??? Varför inte bara visa en hel episod utav Looney Tunes istället för att klippa från två olika avsnitt och endast visa en liten bit följt av ett Warner Bros outro. Hela episoderna är ju egentligen ~5-6 minuter. Kanal 5 visade ju episoderna hela likaså TV1000 vad jag vet.

9
Dubbningar och röster / SV: Looney Tunes
« skrivet: 18 juni 2021 kl. 22:24:36 »
Jag kom att tänka på en sak; vilka spelar Rödluvan med glasögon och Vargen i det avsnitt där dessa karaktärer medverkar?

Jag vill minnas i Zoo-avsnittet att Olli Markenros spelade en Noshörning och att Mikael Roupé spelade en Tiger och så minns jag också att Markenros spelade en Bulldog i ett avsnitt och en Räv i ett avsnitt...

Ganska dålig på röster själv.. men hade avsnittet lätt tillgängligt så lyssna själva.  :)
https://www.youtube.com/watch?v=KAQvEShcgJg

10
Streamingtjänster, TV-kanaler och VHS/DVD/Blu-Ray / SV: Netflix
« skrivet: 17 juni 2021 kl. 18:50:37 »
Håller med.. tycker deras utbud här i Sverige iallafall är väldigt dåligt. Delar abonnemang dock så betalar typ 1/3:s avgift och tittar inte så ofta. Men brukar se på:

Black Summer
Narcos
Peaky Blinders
Pablo Escobar, el patrón del mal

Även några episoder utav Pokémon blir det allt ibland och Tintin i bakgrunden när man gör mat  :)11
Off-topic / SV: Semester
« skrivet: 16 juni 2021 kl. 18:10:10 »
Från 5 juli. Osäker på om jag ens längtar efter den eftersom Covid begränsar allt man kan göra.

Förstår inte varför alla på dom mindre orterna i Sverige är så himla rädda för detta viruset faktiskt. Åk till en av de större städerna så skall du se att uteserveringarna lunch såsom middags tid och andra aktiviteter är fullbokade varje dag i princip. Sjukhusen är normalfulla inte sett särskilt mycket aktivitet på varken mottagningar, avdelningar eller akuten sista månaderna jämfört med tidigare år. Bussar och spårvagnar är full proppade med folk som står nästintill på varandra vid 15:30 - 16:30. Försöker att alltid sluta vid 17-17:30 för att undvika dom tider då det är som mest som åker alternativt ta en promenad hela vägen hem istället i solen.  ::) :)

"Pandemin" i storstäderna är som bortblåst helt ärligt talat. Vaccineringarna på vårdcentralerna är ju dock uppenbarligen ganska fyllda fortfarande konstant då deras system inte har varit det bästa, papper och penna........  500 blanketter om dagen att sitta och skriva över från papper in i journalsystemen. För att inte tala dom otroligt trista 12h passen som securitas och vårdpersonal tvingas ta för att stå dörrvakter  :( ne fyfan detta kunde regeringen skött bättre. Låt inte er sommar lida och bli innestående för allt i världen. Om man är rädd följ bara dom allmänna råd som finns och ha med lite handsprit på spray, munskydd och byt munskyddet om man rör sig mellan byggnader så är allt lungt.


Själv är det semester från och med vecka 28, tar fyra veckor om inte vi måste rycka ut på något akut då kanske det blir 3 raka och att fylla ut ledigheten runt jul.  ;D

12
Dubbningar och röster / SV: Familjen Flinta
« skrivet: 12 juni 2021 kl. 20:07:38 »
Herre gud !!

Vem skulle betala så m,mycket för något dubbat !!

Lugna ner dig med dina irritationer över dubbningar gstone och gå utanför pojkkammaren och lär dig om livet. Ett tips under sommaren nu.  :)

Har sett bra mycket högre pris. Själv fått nån tusenlapp och sett boxarna säljas dyrt då dom sällan dyker upp i bra skick på box höljet.

P.s , vi är på ett forum som heter Dubbnings hemsidan.

13
Dubbningar och röster / SV: Krambjörnarna på TV3
« skrivet: 3 juni 2021 kl. 14:25:53 »
Vet verkligen ingen om dom sett Care Bears: The Movie på svenska? Som jag skrivit om tidigare har jag fått fram dessa uppgifterna från Tidningar.KB
Citera
1991-04-02  TV 1000 12.30-14:00 Familjen Björn Care Bears Tecknat Kanada '85
1992-03-09  Filmnet 9.25 KRAMBJÖRNARNA (The Care Bears Movie)

Filmnet visade ju ganska många tecknade "barn" filmer på engelska vid den tiden textade. Men mig veterligen så dubbade man det allra mesta på TV1000 och sände väl i princip aldrig någonting svensk textat när det gällde barnprogram eller barnfilmer.  ??? Titeln är översatt till svenska dessutom.

14
Är det verkligen ingen som har något avsnitt utav denna serien på VHS inspelad eller överförd till datorn. Jag har för mig att det skall ha funnits avsnitt uppe på gamla torrent trackers rippade från tv sändningar. Men känns som en "Lost dub" detta  :-\ :(

Om något distributionsbolag skall kunna hantera denna serien igen vilka är det då som äger rättigheterna till svenska ljudspåren i dagsläget?

15
Dubbningar och röster / SV: Bröderna Dalton hämnd 2 dubbningarna?
« skrivet: 29 maj 2021 kl. 17:24:45 »
Hm okej.  ::) :) Låter fortfarande mer troligt att personen som driver den där kanalen rippar 99% av allt material från DVD filmer. Och i det här fallet en muxad piratkopia av Tintin.
Vad jag känner till så har det inte cirkulerat någon TV1000 inspelning med Bröderna Daltons hämnd public eller underground. Så e det 110% säkert att den inte finns på någon DVD eller VHS köp eller hyrfilms utgåva...

Menar bara vad är oddsen att 1 klipp av 257 är en gammal TV1000 ripp från 1996.

Sidor: [1] 2 3 ... 40