Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Skriv svar

Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter dubbningsbolaget Eurotroll?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av TonyTonka
 -  1 augusti 2022 kl. 22:39:26
Går delar av intäkterna fortfarande till Ukraina?  ???
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 17 april 2022 kl. 00:55:22
Citat från: TonyTonka skrivet 16 april 2022 kl. 23:24:41
Förlåt att jag frågar, men hur mycket pengar har samlats in till Ukraina via Dubbningshemsidan?  ???
Mycket bra fråga. Jag har ingen exakt siffra här och nu, då jag har betalat in pengar till de tre organisationerna en gång i veckan utifrån den gångna veckans reklamintäkter, och har därför inte räknat ihop allt än.

Men jag ska försöka göra det tids nog, så ska ni få en rapport om exakt hur mycket som respektive organisation har fått från mig. :)
Skrivet av TonyTonka
 - 16 april 2022 kl. 23:24:41
Förlåt att jag frågar, men hur mycket pengar har samlats in till Ukraina via Dubbningshemsidan?  ???
Skrivet av Lilla My
 -  8 april 2022 kl. 16:01:21
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  8 april 2022 kl. 09:23:16
Då ingenting tyder på att kriget kommer ta slut i närtid (tyvärr), så förlänger jag detta och kommer även under april månad att skänka hälften av Dubbningshemsidans reklamintäkter till välgörenhet till förmån för krigets offer i Ukraina.

Underbart!  :-*
Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  8 april 2022 kl. 09:23:16
Då ingenting tyder på att kriget kommer ta slut i närtid (tyvärr), så förlänger jag detta och kommer även under april månad att skänka hälften av Dubbningshemsidans reklamintäkter till välgörenhet till förmån för krigets offer i Ukraina.

Citat från: Goliat skrivet  1 mars 2022 kl. 22:57:47
Va fint!  :)
Jag tycker det är en självklarhet att alla gör vad man kan för att hjälpa till i dessa tider. Och för min del är 50% av reklamintäkterna så mycket jag kan avvara, så att jag ändå har råd att betala för Dubbningshemsidans utgifter med hjälp av lönen från mitt ordinarie arbete...
(Jag är i normala fall inte speciellt förtjust i att betala för sajtens utgifter från egen ficka, då jag helst vill att Dubbningshemsidan ska bära sina egna kostnader - men i dessa tider känner jag inte att det är rätt att be om donationer, då de pengarna behövs bättre på annat håll)
Skrivet av Goliat
 -  1 mars 2022 kl. 22:57:47
Va fint!  :)
Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  1 mars 2022 kl. 21:14:02
Med anledning av det pågående kriget i Ukraina kommer 50% av Dubbningshemsidans reklamintäkter under februari, mars och april månad att skänkas till välgörenhetsorganisationer som hjälper civilbefolkningen med nödvändiga insatser i Ukraina. Hittills har en tredjedel vardera av pengarna gått till Röda Korset, UNHCR (FNs flyktingorgan) och UNICEF, men det kan komma att ändras i april utifrån vilka välgörenhetsorganisationer som är aktiva i området och seriösa - att organisationen ifråga är ansluten till Svensk Insamlingskontroll är förstås en förutsättning. :)

För ovanlighetens skull vill jag också be alla att tillfälligt sluta donera pengar till Dubbningshemsidan, och istället skänka en slant till någon av välgörenhetsorganisationerna som hjälper till i Ukraina. Även fast jag alltid är i behov av pengar för att täcka in Dubbningshemsidans utgifter, så går det ingen nöd på mig personligen, och det finns andra som är i större behov av pengarna just nu...

Vill ni bidra med pengar har jag hittat åt följande bild med organisationer och Swish-nummer som är passande att bidra till. Har ni inte Swish, så finns det givetvis andra sätt att skänka också - googla på respektive organisations namn, så kommer ni på deras respektive webbsidor hitta mer information. Alla sex organisationer på listan är anslutna till Svensk Insamlingskontroll, så att man kan vara säker på att pengarna går till rätt ändamål och att ingen orimligt stor andel går bort i administrativa kostnader eller dylikt.