Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Scoobydoofan1

#2
Citat från: DingoPictures2005 skrivet  7 juni 2024 kl. 12:39:47phew då var det bara länken som inte funkade.
Denna länk funkar dock.
Länken fungerar inte längre.
#3
Citat från: Lennartsson skrivet  6 juni 2024 kl. 14:07:46Filmerna kanske är både ovanliga nog och säkra för de har inte släppts på DVD och skulle vara intressant att se.
Inte bara det utan det finns inga nya DVD utgåvor av Snobben med SVT dubbningen som är utgiven på Scanbox DVD utgåvorna.
#5
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  4 juni 2024 kl. 01:21:44I mina ögon, ja - men liknande auktioner tidigare har faktiskt ibland gått upp betydligt mer än så, så hur skrämmande det än må låta är 1200 kr för "Köp nu" ett inte alls så orimligt pris... :(

Jag tycker själv att det är för mycket pengar för en box med tre DVD-utgåvor, men fördelen med "Köp nu" är i alla fall att det är ett fast pris så att alla vet vilket pris som gäller och kan ta ställning till om det är värt det - inte alls samma risk som vid auktioner att folk höjer maxbudet "i stridens hetta" och plötsligt kommer upp i lite mer pengar än de hade tänkt sig...
(Jag är säker på att jag inte är den enda som någon gång har gått lite för långt med nya maxbud, när man ser att någon annan fortfarande har högsta budet och man verkligen vill ha varan ifråga; så att man inte alltid tänker sig för innan hur högt upp man är beredd att gå och plötsligt har gått lite högre upp än man hade tänkt sig)


Sen kan man ju dock fråga sig varför just Scanbox gamla DVD-utgåvor av Snobben är så eftertraktade, som ju trots allt inte alls kan jämföras med exempelvis sällsynta Disney-filmer...? Visst kanske några har upptäckt att Snobben-specialerna på Apple TV+ är omdubbade och därmed vill få tag i originaldubbningarna, men ärligt talat känns det inte som att tillräckligt många i landet borde vara intresserad av en TV-dubbning från SVT för att motivera att priserna stiger så här högt - inte minst som Snobben sannolikt huvudsakligen riktar sig till barn, som knappast bryr sig om vilken dubbning som används i någon högre grad; i synnerhet en dubbning som de aldrig har hört och som producerades innan de föddes...
En anledning är kanske för att dom som lägger bud och köper DVD boxen av Snobben är på grund av att köparna växte upp med dubbningen och med tanken på att DVD utgåvan, samma sak med andra DVD utgåvor som inte längre är utgiven längre blir bara mer och mer eftertraktad med tiden är för att inga nya exemplar kommer in på marknaden, det är det som redan finns i marknaden och hos privatsamlare, vem vill sälja från sin egen DVD samling? Ingen vill göra det, det kan också bero på varför man säljer, man kanske behöver pengar eller nånting liknande osv. Poängen är att äldre DVD utgåvor är mer eftertraktade idag jämfört med igår, Familjen Flinta Säsong 2, Snobben, Yu-Gi-Oh! GX, Justice League Vol 4, Justice League Vol 5 DVD utgåvorna är ett exemplar, men det blir mer och mer svårare och man har enormt stor tur om man hittar dom DVD utgåvorna det är man söker efter på Tradera osv.
#6
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 juni 2024 kl. 12:22:39Vem är det som anser att den inte är ovanlig...? Det är väl en definitionsfråga, men jag anser nog att SVT-dubben av Snobben bör ses som ovanlig då de flesta DVD-utgåvor med Snobben inte är helt lätta att få tag i längre. Några av Scanbox volymer finns förvisso på Tradera för tillfället, men åtminstone vissa av dem till kraftiga överpriser; och Warners DVD-utgåvor hittar jag inte åt alls där just nu.
Ett exempel på det är att Påsk utgåvan av Snobben från Scanbox hade 55 bud och priset gick upp till 520kr, det andra var hela samlingen utan box omslagen såldes för 2550kr, den andra var båda DVD utgåvorna med box omslag, dom var nya, dom såldes för 1830kr, det var 6 bud på den. Så man kan säga med säkra ord att hela samlingen är inte bara ovanlig, men är sällsynt och svårt att få tag på, praktisktaget omöjligt att hitta.
#7
Off-topic / SV: Tradera ovanligheter
28 maj 2024 kl. 09:20:56
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 28 maj 2024 kl. 09:14:58Intressant att de kallar den för anime serie...
Stilen av animation är baserad på det från Japan, man kunde väl räkna Avatar Den Siste Luftbändaren som ett kärleksbrev det är om man vill tänkta så eller? Inte bara det utan det var ett bra val från Nickelodeon att fortsätta med serien och att den är utgiven på DVD i Norden.
#8
Off-topic / SV: Tradera ovanligheter
28 maj 2024 kl. 08:42:58
Sök på Tradera efter Familjen Flinta, Justice League, Avatar Den Siste Luftbändaren, Batman The Animated Series, Snobben, Prinsen av Egypten/Josef Drömmarnas Konung och andra eftertraktade DVD utgåvor och det är mycket svårare och praktisktaget omöjligt att hitta dom nämnda DVD utgåvorna. Dom finns praktisktaget inte, särskild om andra vill köpa dom DVD utgåvorna.
#9
Off-topic / SV: Tradera ovanligheter
22 maj 2024 kl. 12:43:57
Citat från: Jonas9881 skrivet 21 maj 2024 kl. 21:55:24Känns som norsk omslag, men det är ju absolut möjligt att det finns svensk tal ändå.

Och säljaren verkar vara inte så bra, då han har fått negativa recensioner och 3 dagarsen till och med. Nog ingen man ska köpa ifrån
Hur sällsynt är dom 3 DVD utgåvorna av Teen Titans? Varför fick inte Sverige samma DVD utgåva som Norge när det gäller den serien?
#10
Vad hände? Man kunde inte gå till dubbningshemsidan forum vilket var konstigt.
#11
Off-topic / SV: Tradera ovanligheter
19 maj 2024 kl. 13:18:58
Citat från: Jonas9881 skrivet 19 maj 2024 kl. 13:13:58Vet inte, för vilken serie är det?

Hittar inte omslaget på internet så kan det var en egengjord dvd med eget omslag?
Det är det inte tror jag då baksidan verkar vara proffsig gjord.

Står på baksidan "originaltitel: Batman: The complete first season men förstår inte riktigt vilken serie det är.
Serien är The Batman, den gjordes 2004 och visades på Cartoon Network, den var utgiven på DVD i Sverige, det är en Svensk DVD utgåva, fast dom gav inte ut hela serien på DVD vilket inte är förvånande med tanken på att deras utbud av DVD utgåvor är urusla i Sverige, dom gav aldrig ut en hel serie på DVD.
#12
Off-topic / SV: Tradera ovanligheter
19 maj 2024 kl. 12:53:29
Hur ovanlig är den här? Det är The Batman Säsong 1 till salu, om nån vill lägga bud på den. Det är svensk utgiven DVD utgåva med Svensk dubbning.

https://www.tradera.com/en/item/302154/633544323/batman-sasong-1
#13
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
17 maj 2024 kl. 08:30:06
Citat från: Fred skrivet 17 maj 2024 kl. 08:18:36Ok, jag vet om det var han eller jag som var sjuk, den andre visade inga symtom. Men jag har gått och grubblat över om det var jag som var sjuk och om jag har smittat kassörskan och om hon kan ha spridit det vidare. Hur som helst blev inte min vän sjuk efter vår träff vad jag vet.
Det var tur att din vän inte blev sjuk.
#14
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
17 maj 2024 kl. 07:44:27
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 17 maj 2024 kl. 07:34:34I det fallet kan det ju ha varit personen som smittat dig...
Det stämmer, man ska hålla sig borta om den andra personen har varit sjuk.
#15
Citat från: Lillefot skrivet 11 maj 2024 kl. 14:14:53155 kronor totalt blev det. PS3-spelet kostade 75, och filmerna gick på 20-30 kronor styck.
Det var väldigt billigt och tur du hade med det här köpet.