Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - gstone

#1
Off-topic / SV: Diverse frågor
Idag kl. 09:46:01
Gillar någon mig ? :'(
#2
Är hon på planten Mars  ?
#3
Här första trailern för filmen  :)
#4
Jag ska försöka bli mer accepterande av vissa saker🙂
#6
Streaming serien baserad på Insidan Ut är tydligen redan färdig gjord ä
Den kommer ut nästa vår 

Källa ä
https://x.com/hollywoodhandle/status/1801059241039397221?s=61
#7
Off-topic / SV: Diverse frågor
Igår kl. 23:25:41
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  8 juni 2024 kl. 18:19:01Mariam Bolakhrif är 19 år gammal (fyller 20 i augusti) och bor i Stockholm, så jag skulle gissa att hon huvudsakligen studerar.
(Självklart kan man ha börjat jobba i den åldern, alternativt är arbetslös efter gymnasiet, men nuförtiden är det väl vanligare att man fortsätter studera längre upp i åldern än så)
bra
#8
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
Igår kl. 19:26:37
Jag vill starta en tråd om Paddington 3 

Men jag orkar inte i kväll  ;D
#9
Citat från: Ole Magnus Endresen skrivet Igår kl. 15:52:30Ole fra NorskeDubberWiki her. Setter pris på tilbakemelding, men bruk gjerne mailen vår: .
Jeg kjenner ikke så godt til Bonkers, og det var ikke jeg som la inn den infoen, men etter å ha gjort litt research så fant jeg ut serien har gått på TV3, og flere sier at de husker å ha sett den på NRK også.

Stemmene er nok ikke fra VHS, de krediterer veldig sjeldent (Warner), men de kan være fra tv-opptak far TV3 (de hadde alltid credits). Men det skulle ikke forundre meg om noen har tatt det etter hørselen. Norske skuespillere er veldig lette å kjenne igjen, særlig ifra den perioden.

Når det gjelder Toy Story kan jeg bekrefte utfira hørselen at stemmen på wikien er korrekt, og mye av den kommer nok fra CD-en, som har andre credits. Norske creditlister er ofte mangelfulle, så mye må tas fra hørselen likevel.
Översättning ?
#10
Dubbningar och röster / SV: Scooby Doo
Igår kl. 19:13:16
Nu kommer det en Scooby Doo anime också  :D
#11
I oktober den nya Dreamwors filmen  Den vilda roboten 

Den är regisserad av Chris Sanders som gjord Lilo och Stitch  och Draktränaren.

Det är en animerad Science fiction  drama 

Den ser väldigt vacker ut 

Den är en likdanade animations still som Mästerkatten 2 och Önskan

Här är den nya trailern
#13
På en något relatera punkt 

Var inte filmen IRL som hon hade en av huvudrollerna i om en autistisk pojke ?

Vill ha klarhet i detta 
#14
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 10 juni 2024 kl. 18:09:51Insidan ut 2 har ju smygpremiär nu till helgen (fredag - söndag), så jag hoppas att någon (alternativt jag) kan se filmen på bio och fotografera dubbcreditsen då; så kan den i så fall publiceras någon gång under helgen. Annars måste man ju vänta tills efter den ordinarie premiären, och det känns jobbigt att behöva vänta en månad...

Dumma mej 4 ska jag försöka få tag i dubbcredits till och publicera innan premiären - det brukar gå bra när det gäller UIP, men i det här fallet kompliceras det lite av att filmen får premiär i juli månad; när många anställda lär ha semester. Men jag ska göra vad jag kan, och gör i så fall en uppdatering senast dagen innan premiären om jag har fått tag i creditlista innan dess (får jag tag i credits långt innan premiären kanske jag lägger ut den lite tidigare än så, beroende på vad UIP säger till mig). :)
Jag ska göra vad jag kan för att hjälpa med bägge 👍😉
#15
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 10 juni 2024 kl. 18:09:51Insidan ut 2 har ju smygpremiär nu till helgen (fredag - söndag), så jag hoppas att någon (alternativt jag) kan se filmen på bio och fotografera dubbcreditsen då;
Jag ska försöka  :D