Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Transformers på Svenska lanserar "Dödsfällan"

Startat av Peter, 5 februari 2023 kl. 07:29:17

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Peter

Hej alla!

Vi har stora nyheter att dela med oss idag - den svenska dubben av "The Killing Jar" från 80-talets animerade serie har precis släppts! Nu kan ni njuta av detta fantastiska avsnitt med den svenska titeln "Dödsfällan".


Vi vill rikta ett varmt tack till alla de fantastiska skådespelare och medhjälpare som har gjort det möjligt att ge er denna svenska version. Utan ert hårda arbete och passion för serien skulle det inte ha varit möjligt.

Tack också till er alla som har stöttat oss genom åren, både genom att titta på våra avsnitt och genom att ge oss feedback. Ni är viktiga för oss och vi uppskattar verkligen allt stöd vi har fått från er.

Vi ser fram emot att fortsätta att bringa er de bästa Transformers-avsnitten i svensk version, och vi hoppas att ni gillar vår lansering av "Dödsfällan". Nästa avsnitt som kommer ut kommer att vara "Call of the Primitives", och därefter följer det spännande dubbelavsnittet "Return of Optimus Prime". Vi ska heller inte glömma att vi har två He-Man-avsnitt på gång, och Beast Wars Deep Metal lagom till Retcon i September!

Tack för att ni är en del av detta, och vi hoppas att ni gillar den svenska dubben av "Dödsfällan"!
Svenska Röster:
Inquirata (Quintessonen) - Robert Molander
Ultra Magnus - Christer Nyberg
Cyclonus - Jimmy Karlsen
Wreck-Gar, Galvatron - Peter Casselö
Marissa Faireborne - Katarina Larsson Engqvist
Sky Lynx, Rodimus Prime - Peter Tägtström
Lippo - Richard Olofsson
Flint - Henrik Kvarnlöt
Quintesson Guard - Fredde Ygdevik
Broadside - Christoffer Zaar Brodow
Översättning:
Peter Tägtström
med stöd av
Jenny Fällman


https://youtu.be/NKPZEtDHugw
----
Peter

Elios

Får man se någon dag. Tack Peter Tägstrlm. Vart bor du någonstans? ^^

Peter

Citat från: Elios skrivet  6 februari 2023 kl. 23:53:31Får man se någon dag. Tack Peter Tägstrlm. Vart bor du någonstans? ^^
Hoppas du kommer att gilla.

Jag bor i Gävle. :-)
----
Peter

Elios


Peter

----
Peter

Peter

----
Peter

Tintin

Jag har inte sett så mycket Transformers tidigare, men tycker Dödsfällan var ett bra avsnitt att börja med. Ser fram emot dubbningen av He-man (1983), men upptäckte att det redan nu finns ute två avsnitt (av fem) av På nya äventyr med He-Man (1990) att se på YouTube. Tycker fandubbningen var bra gjord och lite extra kul är att Fransesca Quartey och Håkan Mohede medverkar.

I December 2022 släpptes samtliga avsnitt av He-Man och She-ra på Blu-ray (The Eternia Collection). Inte hittat någon svensk återförsäljare som tagit in dem än, men det kommer nog.


Peter

Citat från: Tintin skrivet 13 mars 2023 kl. 00:02:25Jag har inte sett så mycket Transformers tidigare, men tycker Dödsfällan var ett bra avsnitt att börja med. Ser fram emot dubbningen av He-man (1983), men upptäckte att det redan nu finns ute två avsnitt (av fem) av På nya äventyr med He-Man (1990) att se på YouTube. Tycker fandubbningen var bra gjord och lite extra kul är att Fransesca Quartey och Håkan Mohede medverkar.

I December 2022 släpptes samtliga avsnitt av He-Man och She-ra på Blu-ray (The Eternia Collection). Inte hittat någon svensk återförsäljare som tagit in dem än, men det kommer nog.

Kul! Jag ser också fram emot He-Man, men först kommer vi släppa Return of Optimus Prime, inom 1-2 veckor.
----
Peter

Dubintrested

Hur i allsin dar fick ni med Fransesca Quartey och Håkan Mohede?

Elios


MOA