Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - TonyTonka

#1
Nu håller de på att presentera artisterna för nästa års Mello, och tydligen stämmer det att Gunilla Persson ska vara med. Åsikter om detta? xD
#2
Jag var inte riktigt säker på vart jag skulle lägga detta ämnet, så jag ber om ursäkt om det hamnat fel.

Jag söker efter följande radiojulkalendrar:

Bråkar och Johanna (1996)
Den mytiska medaljongen (2005)
Det regnar i Indianien (1999)
Hjärtats Hjältar (2004)
Julshow med Allan & Martin (2001)
Klappkampen (2008)
Samma gamla visa (2003)
Snälla Py (2000)

Ärr det någon som har någon av dessa eller vet hur/var man kan hitta dem?
#3
Vila i frid.   :(
#4
Off-topic / SV: Grattis på födelsedagen!
31 oktober 2023 kl. 12:00:19
Grattis Elios och Lilla My. :D
#5
Vila i frid, Hasse, du är för alltid min favorit Ica-Stig.  :'(

Och väldigt synd att han aldrig dubbade.  :(
#6
Off-topic / SV: Grattis på födelsedagen!
27 oktober 2023 kl. 11:32:49
Grattis i efterskott, Lillefot. :)
#7
Vila i frid, Lasse. :'(

#8
Robbie Rutten, alla dar i veckan.

Vila i frid Stefán Karl Stefánsson. <3
#9
Citat från: Ovanliga dubbningar skrivet 15 oktober 2023 kl. 20:12:59Min väninna har dessvärre inte haft möjlighet att digitalisera Lucky Luke på grund av sjuka barn, men hon hälsar att hon ska försöka göra det under den närmaste veckan, och sedan lägga upp på vårt gemensamma Archive-konto. Så snart nog märker ni själva vad det är. :)

Det enda jag fått reda på är att Lucky Luke - Mama Daltons revansch är tecknad och dubbad på svenska. Någon tecknad långfilm med det namnet känner i alla fall inte jag till, så min bästa gissning är att det är någon film som består av ihopklippta avsnitt av TV-serien - utifrån längden gissningsvis tre avsnitt.

Hon trodde att hon spelat in åtminstone några avsnitt av TV-serien från TV1000, men det är lite mer oklart och hon har inte haft tid eller möjlighet att leta bland sina VHS-kassetter än. Så ta det inte som ett löfte eller definitiv sanning just nu, utan som en förhoppning.

Vad heter ert nya konto? ^^
#10
Citat från: gstone skrivet 16 oktober 2023 kl. 20:43:49Det ärr nog bar skikilgt klippt.
Kanske @Erika eller @Oscar Isaksson eller någon av de andra (Erik Friman, m.fl.) som brukar vara bra på röster kanske om det är Johan eller Rikard som är Scar? (Och vilka de andra rösterna är för den delen xD)

Jag misstänker att Ellen Bergström fortfarande är Raya eftersom att hon är med i creditslistan, kan Christopher Wollter vara Gaston? Han gjorde ju nyligen rösten i Lego-specialfilmen.

#11
@Daniel Hofverberg, jag antar att det är kört att få fram kompletta credits via den officiella vägen? :(
#12
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 16 oktober 2023 kl. 20:25:15Jag är nog benägen med att hålla med Gstone där i början speciellt låter det som Rikard Wolff.
Jo, men repliken sägs med helt annat tonläge än i filmen. Särskilt i slutet av repliken. Och Johan Hedenberg står ju med i creditsen.

Men för all del, jag kan mycket väl ha fel, någon annan som kan avgöra om det är Rikard eller Johan?
#13
Citat från: gstone skrivet 16 oktober 2023 kl. 20:18:55Scar är nog arkivljud av Rikard Wolf.
Nja, jag tycker det låter som Johan Hedenberg.
#14
Citat från: Christer skrivet 16 oktober 2023 kl. 20:08:32Kan det vara Joachim Bergström som spelar Robin Hood då han är Jonas Bergströms son?
Hade varit coolt om så var fallet. :D

#15
Citat från: Disneyfantasten skrivet 16 oktober 2023 kl. 10:32:56Och just det, vilka spelar förresten Blomma, Plommonstoppsmannen, Trofast, Stampe, Ariel, Odjuret, Herr Padda, Antonio, Baloo, Nalle Puh (med Jim Cummings repliker), Peter Pan, Lille John, Flora, Prins Charming, Hans, Jim Hawkins, Rafiki, Måsart, Filurkatten, Scar, Maui, Clocksworth, Stromboli, Pocahontas, Blunder, Magdalena, Jack, Ior, Bernard, Röjar-Ralf, Mowgli, Joey, Mulan, Vanilja Von Sockertopp, Kuzco, Snövit, Hattmakaren, Roffe, Aladdin, Carl (ur Familjen Robinson), Robin Hood, Louis och Joakim Von Anka i denna kortfilm...?
Plommonstopmannen, Jim Hawkins, Hans, Filurkatten, Jack, Vanilja von Sockertopp, Dodger, Louis, Bernard och Farbror Joakim har ingen konkret dialog utan bara ljud som stön, skrik, skratt och så vidare. Stromboli trodde jag var odubbad, men tydligen är han det efter att jag nu sett originalversionen.