Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Snövit och de sju dvärgarna kontroversiell

Startat av gstone, 25 januari 2022 kl. 16:53:49

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

E

Just nu cirkulerar det ett rykte på X (Twitter) om att en teaser trailer till filmen kommer visas på Show East EXPO nästa vecka. Dock inte säkert om den kommer ut till allmänheten.

Ju mer jag ser kränkta snöflingor och vuxna bebisar gnälla över filmen och Rachel desto mer nyfiken blir jag på att se den. Dom nya låtarna är dessutom skrivna av Pasek & Paul (ligger också bakom låtarna i The Greatest Showman) och manuset är skrivet av bland annat Greta Gerwig (regissören till Barbie). Det har också ryktats om att dom som var på testvisningen av filmen i somras ska ha varit väldigt positiva. Dom sa att Rachel var fantastiskt i sin roll, likaså dom andra skådisarna. Och dom nya låtarna gav dom gåshud.

Jag tror nån av dom skrev om det på Reddit

gstone

Citat från: E skrivet 21 oktober 2023 kl. 19:54:30Just nu cirkulerar det ett rykte på X (Twitter) om att en teaser trailer till filmen kommer visas på Show East EXPO nästa vecka. Dock inte säkert om den kommer ut till allmänheten.

Ju mer jag ser kränkta snöflingor och vuxna bebisar gnälla över filmen och Rachel desto mer nyfiken blir jag på att se den. Dom nya låtarna är dessutom skrivna av Pasek & Paul (ligger också bakom låtarna i The Greatest Showman) och manuset är skrivet av bland annat Greta Gerwig (regissören till Barbie). Det har också ryktats om att dom som var på testvisningen av filmen i somras ska ha varit väldigt positiva. Dom sa att Rachel var fantastiskt i sin roll, likaså dom andra skådisarna. Och dom nya låtarna gav dom gåshud.

Jag tror nån av dom skrev om det på Reddit
Äntilgen en vettig person :D
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.