Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad är ett plus ett? Skriv svaret med siffror:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  2 september 2022 kl. 02:07:25
Jag har nu kollat lite på livesändningen i efterhand via Sappa Play (där det går att backa tillbaka och se TV4s hela livesändning), och början och slutet är i alla fall identiska som på C More. Vid 21:20 (på C Mores/TV4 Plays sändning) säger programledaren att vi ska ta en reklampaus, och i livesändningen var det då nästan 7 minuters reklamavbrott (*). 45 minuter in i livesändningen kommer nästa reklamavbrott, och då är det nästan 8 minuters reklam.

Den tredje reklampausen inträffar direkt efter "In memoriam", och då är det just över 5 minuters reklam. Sen är det en fjärde reklampaus på 5 ½ minut, och till sist är det en femte reklampaus innan det sista priset på ca 6 minuter. Totalt är det alltså ungefär 31 minuters reklam under de två timmarna, så rimligen kan det inte vara något som saknas på TV4 Play och C More (1 timme 29 minuter + 31 minuter = 2 timmar).

När det är ungefär en kvart kvar i livesändningen ser jag också att det visas "TIDIGARE IKVÄLL" uppe i hörnet, så det ser ut som att vissa priser delades ut innan direktsändningen började 20:00 (d.v.s. ungefär som Oscarsgalan gjorde i år). :(

(*): Med "reklam" räknar jag i det här sammanhanget med både reklam och trailers för kommande program på TV4, så det är inte riktigt lika mycket reklamtid sett till ren reklam.
Skrivet av Zebastian
 -  2 september 2022 kl. 01:42:29
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 september 2022 kl. 01:36:32Det som finns på C More tycker jag ser ut som hela galan, men med reklamen bortklippt. 1 timme 29 minuter borde ungefär motsvara 2 timmar med reklam, så det känns rimligt att det rör sig om hela galan i mina ögon.

I år sändes ju trots allt Kristallen-galan på TV4, vilket ju lär innebära reklamavbrott.
(Jag har dock inte själv sett galan live, så 100% säker kan jag inte vara - men det vore ju högst anmärkningsvärt om TV4 inte hade haft reklamavbrott under en så lång sändning)
Det kan inte vara hela galen för alla 22 priser delas inte ut i versionen som finns på C More och TV4 Play. Eller jo men flera av dem bara i tillbakablickar
Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  2 september 2022 kl. 01:36:32
Det som finns på C More tycker jag ser ut som hela galan, men med reklamen bortklippt. 1 timme 29 minuter borde ungefär motsvara 2 timmar med reklam, så det känns rimligt att det rör sig om hela galan i mina ögon.

I år sändes ju trots allt Kristallen-galan på TV4, vilket ju lär innebära reklamavbrott.
(Jag har dock inte själv sett galan live, så 100% säker kan jag inte vara - men det vore ju högst anmärkningsvärt om TV4 inte hade haft reklamavbrott under en så lång sändning)
Skrivet av Zebastian
 -  1 september 2022 kl. 23:21:38
Skulle se Kristallengalan i efterhand då jag inte han se den live men det enda som jag kan hitta på TV4 Play och C More är en version på en och en halv timme. Vet någon vad man kan se hela programmet?