Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Senaste inlägg

#1
Trots att Google själva utlovar att blockeringen kommer hävdas inom två veckor efter att spamutskick upphör, så blockerar Gmail fortfarande all e-post från Dubbningshemsidan; fastän det nu alltså gått närmare fem veckor. Dessutom ser jag att Dubbningshemsidans IP-adress precis har blivit svartlistad från e-postkontrollistan UCEPROTECTL2. Inget gott tecken... :(

Så jag börjar undra om problemen kanske inte är lösta trots allt, utan att det fortfarande pågår spamutskick men från någon annan e-postadress...? Jag får nog göra en noggrannare sökning och se om jag kan hitta åt fler spamutskick från mailservern...
#2
Citat från: Disneyfantasten skrivet 26 september 2022 kl. 08:15:15Okej, så hur långt har du kommit?
Jag är på jobbet och har inga siffror i huvudet här och nu, men jag har kommit en liten bit på väg; men tyvärr inte så långt som jag hade önskat då det varit mycket annat med e-poststrul, mitt ordinarie arbete, strul med min dator hemma, andra åtaganden i livet, o.s.v.

Dessutom vill jag inte överge svenska creditlistor eller recensioner, utan arbetar med sådant parallellt och lägger bara ner en del av tiden till de norska creditlistorna - det gör förstås att Norske stemmer og credits tar längre tid, men annars skulle det bli en oöverstiglig uppförsbacke att komma igång med att skriva recensioner och sammanställa svenska creditlistor när den nya avdelningen ligger ute skarpt...

Jag är dessutom övertygad att de flesta här (utom möjligen norrmännen) tycker det är att föredra att jag arbetar parallellt även med Dubbningshemsidan i övrigt (svenska creditlistor, recensioner och annat) istället för att inte uppdatera eller göra någonting alls med Dubbningshemsidan under flera veckors tid (så att det skulle se ut som att sajten är övergiven)...

Citat från: Zebastian skrivet  2 oktober 2022 kl. 20:20:52https://www.dubbningshemsidan.se/credits/no/

Finns ingenting på den här adressen länken funkar inte
Det beror på att Norske stemmer og credits faktiskt inte kommer att ha den adressen, så att den där adressen alltid kommer vara icke-existerande (såvida det inte dyker upp en creditlista till en film som heter "no")... ;)
#3
Dubbningar och röster / SV: Dubbmissar
Senaste inlägg av Will Stewart - Idag kl. 10:35:09
Citat från: Simon Axelsson skrivet Idag kl. 10:28:40Förlåt, vad menar du att missen är?
Att karaktären byter röst ( från Johan Hedenberg till Claes Ljungmark )

samt att det egentligen är en karaktär som Claes redan spelar, så varför äns ha Johan......

och att han avslöjas när Gordon "känner igen rösten" blir ju konstigt när det är två olika.
#4
Dubbningar och röster / SV: Dubbmissar
Senaste inlägg av Simon Axelsson - Idag kl. 10:28:40
Citat från: Will Stewart skrivet Idag kl. 10:26:02i ett avsnitt av "Catscratch" är det en mörk riddare som spelas av Johan Hedenberg, men det visar sig att det är Hovis ( som spelas av Claes Ljungmark ) i förklädnad och han byter röst ( från Johan till Claes ) när Gordon ( Ole Ornered ) säger att han "känner igen rösten"
Förlåt, vad menar du att missen är?
#5
Dubbningar och röster / SV: Dubbmissar
Senaste inlägg av Will Stewart - Idag kl. 10:26:02
i ett avsnitt av "Catscratch" är det en mörk riddare som spelas av Johan Hedenberg, men det visar sig att det är Hovis ( som spelas av Claes Ljungmark ) i förklädnad och han byter röst ( från Johan till Claes ) när Gordon ( Ole Ornered ) säger att han "känner igen rösten"
#6
Off-topic / SV: NATO
Senaste inlägg av Daniel Hofverberg - Idag kl. 08:57:10
Citat från: Elios skrivet Idag kl. 04:34:40Menar du att han triggade igång det då men började inte attackera förrän iår!?  :o ???
Nej, vi menar att det började med Rysslands olagliga annektering av Krim i Ukraina - så sedan dess har det pågått ett lågintensivt krig begränsat till just Krim-halvön, medan resten av Ukraina har lämnats orört fram tills februari i år.
#7
Off-topic / SV: Frågeleken
Senaste inlägg av Goliat - Idag kl. 07:25:11
Citat från: Fred skrivet Idag kl. 00:37:00En till examen

Gillar du Westlife?
Nope. Däremot finns en remix av en av deras låtar som gick hett på klubbar före som var rätt bra, eller så var det Backstreet Boys, lite osäker.

Aqua eller Whigfield?
#8
Off-topic / SV: NATO
Senaste inlägg av Elios - Idag kl. 04:34:40
Citat från: Steffan Rudvall skrivet Igår kl. 16:56:19Nej inte ett helt land på det här viset men han började ju ett krig med Ukraina redan 2014.
Menar du att han triggade igång det då men började inte attackera förrän iår!?  :o ???
#9
Off-topic / SV: Medial?
Senaste inlägg av Steffan Rudvall - Idag kl. 00:46:28
Citat från: Bibeln skrivet Idag kl. 00:17:05Jag har läst lite på forumet och undrar om Steffan är medial? Hur kunde han veta att Ellen Bergström skulle spela Raya innan någon hade gått ut med det?
Nu minns jag inte exakt men jag tror hon hade gått ut med att hon skulle dubba en stor roll och då gissade jag bara.
#10
Off-topic / SV: Frågeleken
Senaste inlägg av Fred - Idag kl. 00:37:00
En till examen

Gillar du Westlife?