Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Elios

#1
Tror det redan finns ett ämne med detta. Men jag vill minnas att Elina Raeder och Norra Sjöquist är med och spelar huvudrollerna. Medans Claes Ljungmark och Charlotte Ardai Jennefors spelar några utav skurkarna. ::)
#2
Citat från: gstone skrivet Igår kl. 20:12:21Jag har gjort en lista över mina favorit filmer från Walt Disney Animations studios.
Vart då? ???
#3
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 20:09:34Den enda av Walt Disney Animation Studios storfilmer som jag skulle säga ens är i närheten av katastrofalt dålig är faktiskt Chicken Little, det är också den film som många anser vara studions värsta, studion var grundad i syfte att fungera som odödlig familjeunderhållning för alla åldrar med alltifrån animation, karaktärer, story, musik, humor, osv. och framkalla mycket inspiration, men i fallet med just Chicken Little så känns det som att Disney "klivit över kycklingen" så att säga, då den inte har minsta tillstymmelse till Disney-känsla i sig och även känns oerhört barnslig.

(och Kogänget, Familjen Robinson, Make Mine Music och Melody Time tycker jag mest är okej)

Men nu kommer vi ifrån ämnet, så jag tycker det är bäst att vi återgår till ämnet;

Denna tråd handlar egentligen om Önskan, och utan att ha sett den så tycker jag att den ser lovande ut.
Mm. Håller med. Gillar inte alls den filmen. Fattar inte hur dom kunde lura någon att låten Dragostea Din Tei skulle vara med och så var den inte det. Utan bara i trailern. >:(
#4
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Igår kl. 17:03:44Exakt. Men de flesta gillar filmen det är bara ett konstaterande bli inte arg.
Va, nej, nej. Självklart inte. Finns många andra filmer som folk gillar som inte jag gillar eller som du gillar som inte andra gillar. Så det är ingen fara. Hehe. ;D
#5
Citat från: Lilla My skrivet Igår kl. 14:07:34Alla dessa ställde upp med glimten i ögat. Gunillas ögon är oförmögna att glimta.
Jag tycker heller det är märkligt hon är med? Hade det varit Let's Dance så hade det varit en sak. Men nu ska det ju inte vara nästa år så kanske är därför!?!?!?
Man kan ju inte alls ta det på allvar. Så får väl hoppas hon åker ut direkt. Men jag kommer ändå inte kolla mer än när Jay Smith ska vara med. ::)
#6
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Igår kl. 16:56:31Jag förstår dina åsikter och respekterar dem men i alla fall Encanto är inte dålig det håller de flesta med mig om
Nej då. Alla får tycka vad dom vill.  8)
#7
Det jag blev väldigt överraskad av och tyckte var väldigt kul var att Jay Smith skulle vara med. Han har jag alltid gillat och man inte hört så jätte mycket av han på senare år. Har sätt han lite på olika spelningar igenom åren men nu blev det väldigt kul att se han ta det här steget och se vad ha kan bjuda på här.  ;D ;D ;D
#8
Citat från: Steffan Rudvall skrivet Igår kl. 09:41:57Encanto kan väl inte klassas som katastrofalt dålig den blev ju en succé men En annorlunda värld fick ju dock sämre bemötande.

Eller vad menar du med "dom förra två disney filmerna"?
Jag tyckte varken om Encanto eller då En annorlunda värld
#9
Känns som att jag är nästan den ända, men jag ser ändå lite fram emot vad dom har att visa med denna jämfört med dom förra två disney filmerna som var katastrofalt dåliga.  ??? ??? ???
#10
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  3 december 2023 kl. 01:42:42Nej, tyvärr inte. Djungelboken: Mowglis äventyr finns mycket riktigt på Disney+, men den saknar tyvärr den svenska dubbningen, utan har bara svensk text. Märkligt nog finns den norska och danska dubbningen med, men inte den svenska. :(

Så för den svenska dubbningen är det tyvärr bara VHS som gäller, och den utgåvan är förstås utgången sedan decennier tillbaka; för att inte tala om att långt ifrån alla fortfarande har VHS-bandare... :(
Märkligt och den har aldrig kommit heller med svenskt tal? Tycker det är konstigt då Djungel-George som bara släppts med svenskt tal i Sverige på endast VHS, finns då på Disney Plus med svenskt tal. Då tänker man ju ofta att säkert fler filmer gör det men det förstår jag inte riktigt!?!?  ???
#11
Denna ska väl finnas på Disney Plus med svensk tal? 
#12
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  2 december 2023 kl. 23:43:06Hon driver med sig själv genom att ens gå med på att vara med i Melodifestivalen. Jag låter väldigt hård nu men hon är ingen sångerska även om hon själv jämför sig med Mariah Carey. 
Känns som det Edward Blom, Jonas Gardell?, Rolandz och Ravaillacz gjort igenom vissa år. Att vara ställa upp för komikens skull.  ???
#13
Citat från: MOA skrivet  1 december 2023 kl. 23:34:11Kan hon ens sjunga?Den hemska kärringen har nog aldrig varit känd för att ha en bra sångröst,jag kommer inte titta på nästa års Mello
Tycker jag du gör bra i. ::)
#15
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
30 november 2023 kl. 15:11:33
Hoppas denna är mycket bättre än dom föregående två.  ::)