Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Carl Barks lover

#106
Dubbningar och röster / SV: Credits till dessa?
23 september 2005 kl. 16:24:53
Ni vet nog att Tim Burtons senaste film Kalle och chokladfabriken har premiär. Jonny Deep har huvudrollen. Filmen är också dubbad, kan man få credits till filmen?
#107
Om Dubbningshemsidan / SV: Buggar och fel
15 september 2005 kl. 19:47:24
På ordleken hjälpte generatorn mig för ordet man skulle kasta om var Regn så jag behövde bara skriva av. :D
#108
Filmer och TV-serier / SV: Futurama - skit eller toppen?
15 september 2005 kl. 19:31:10
I såfall är du väl glad över att dom Reprisar/kommit en ny säsong av Titus på TV4. Själv längtar jag till den andra säsongen av Mitt liv som död.
#109
Dubbningar och röster / SV: My Little Pony (TV-serierna)
15 september 2005 kl. 19:24:43
Är det inte bättre att flytta den här tavlan till anslagstavlan. Den är mer passande där.
#110
Det är skönt att Simpsons och Futurama är bortsopade men om dom kör repriser då kommer tv4 studios att ligga i ruiner tack vare mig. Jag tar nämligen inte min tid med sån smörja. När jag såg Simpsons så kändes som att jag hade slösat bort 25 minuter av mitt liv i varje avsnitt.
#111
Det räckte med att se filmklippen för att säga. FUTURAMA ÄR USEL. Och ni vill inte veta vad jag tycker om the Simpsons.
Jag har ett förslag till filmskaparna till Simpsons och Futurama:Lägg alla båda serierna på en plats i en enda hög. Häll på bensin och något brännBart och tänd på.
#112
Tack så mycket Daniel. Fast jag kan inte se Videobolaget som alternativ.
Jag menar så här:När Sun Studio i Köpenhamn började dubba åtagandet att dubba filmer för Sverige var det en film eller serie dom fick dubbade. Vad hette filmen/serien. Jag vill också heta årtalet då filmen/serien kom ut.
Sen öppnade Sun Studio en fillal i Stockholm då gäller samma fråga. (Jag vet inte hur jag ska formulera frågan så att du ska förstå.)
#113
Dubbningar och röster / SV: Annica Smedius.
6 augusti 2005 kl. 14:30:59
Koncenterar man sig mycket noga så kan man finna en liten likhet med hans vanliga röst så jag säger 99%.
Men jag tar tillbaka det med mitt förra inlägg i den här tråden. Jaså Annica Smedius har alltså rösten till Fröken Vogel det visste jag inte.
#114
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 23 juli 2005 kl. 03:35:08
Först och främst, personligen tycker jag det är fel att lägga ihop Sun Studio i Köpenhamn och Sun Studio i Stockholm till samma kategori (som gjorts i den här omröstningen), för det skiljer faktiskt oftast en hel del mellan deras Köpenhamns-baserade dubbningar och dubbningarna som den svenska filialen i Stockholm gjort. Självklart kan man inte dra alla deras produktioner över en kam, men det känns onekligen som betydligt fler lyckade produktioner från Stockholms-kontoret än från Köpenhamns-kontoret. Jag tänker med fasa på danska Sun Studios dubbningar av Jetsons och gamla videodubbningarna av Turtles...  :o

Det bästa dubbningsbolaget får jag dock lov att säga är Eurotroll - inte nödvändigtvis för att de alltid är bäst, utan för att de har jämnast kvalitet. Sun Studio (främst svenska) gör ibland mycket bra dubbningar, minst lika bra som Eurotrolls. Även Pangstudios har ibland gjort mycket bra ifrån sig. Men tyvärr gör båda dessa ibland också vissa mindre bra jobb, medan jag aldrig sett (eller rättare sagt hört) något annat än bra dubbningar av Eurotroll.

KM Studio gör dock mycket sällan bra jobb, i mitt tycke. Visst har det hänt, men de allra flesta har varit bristfälliga på ett eller annat sätt. Detsamma gäller också Videobolaget...

Ja jag ångrade mig att sätta ihop Sun Studio A/S och Sun Studio Sverige fast mitt goda samvete straffar mig inte för det ;D.
Nu en liten fråga. Vilket film/serie fick danska Sun Studio dubba, jag vill också veta årtalet. Samma fråga ställer jag om Stockholmskontoret.
Aropå Köpenhamn så var jag där för ett par veckor sedan mycket fint var det där borta. Vi skulle titta på stayn den lille havsfrun (Den lilla sjöjungfrun.) tog oss 2 timmar att hitta eftersom vi råkade hamna i förorterna. Det var nog jag som var en dålig kartläsare. :-[
#115
Filmer och TV-serier / SV: Favoritfilm?
5 augusti 2005 kl. 11:37:27
Favoritfilmer: (Utan inbördes ordning.)
1.Harry Potter filmerna (utom 3:an som är den sämsta.)
2. Ensam Hemma filmerna.
3. The Terminal.
4. Pixar filmerna.
5. You got mail.
6. Foresst Gump.
(Det är lite konsigt att filmmusiken till dom 3 första filmerna har fått sin filmmusik av John Williams, min favoritkompositör)
Favoritskådesspelare:
Tom Hanks och Jim Carrey.
#116
Filmer och TV-serier / SV: tv-serier
3 augusti 2005 kl. 13:22:41
Min favoritserie lista. (Utan inbördes ordning.)
1.Thats 70 Show.
2. Curry nam nam. (Borta för länge sen. :'()
3. Curry Curry Talkshow. (Helkul speciellt när gästerna inte vet var som väntar sig)
4. Ducktales.
5. Dolda Kameran.
6. Djurgalen.
7. Mitt liv som död.
8. Svensson Svensson.
#117
Daniel. Min lillasyster var med i samma MUSikal. ( :D)Jag själv gick aldrig dit. Ångrar det nu nu att jag inte gick och såg den.
#118
Att få en stum prinsessa att skratta måste väl var svårt?
Och Patrik 3 repliker var ingenting jämfört med jag blev tvungen att komma ihåg flera sångtexter.
I var och varannan musiklektion fick vi lära oss texterna. Tänk på det du. ;)
#119
Dubbningar och röster / SV: Annica Smedius.
23 juli 2005 kl. 12:36:14
Ja Daniel. Hur mycket man förställer sin röst hör man ändo sin vanliga röst på något sätt.
#120
Citat från: Erika skrivet 22 juli 2005 kl. 17:16:59
Det är väl Sun Studio som dubbar de flesta Disney-produktioner nuförtiden, så förhoppningsvis är du glad över det. :)

Jag hade dock ändå föredragit att Barrefeldt Produktion (eller Eurotroll) hade fått dubba Disneys filmer igen.
Det blev alltid hög kvalité på deras dubbningar.

På tal om KM Studio och Roger Storm, är jag den enda som tycker det är konstigt att Roger Storm nästan aldrig är med i KM:s dubbningar nuförtiden? Däremot har hans medverkan i Sun Studios dubbningar blivit enormt hög...
   
Jäpp jag är glad över att Sun Studio har tagit över rösterna.
Och Roger Storm tycker jag borde gå tillbaka till KM för han är en typisk KM dubbare. Dessutom tycker jag att han brister mycket i inlevelsen.
Fast rollen som Fenton Spadrig och Gizmokvack i ducktales var han ganska duktig på även om han även där brister mycket i inlevelsen.
Anders Öjebo har också som Roger Storm gått till andra dubbningsbolag. (Eurotroll.)