Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - holmberg

#1
Jaså, jag tycker det finns rätt mycket Tv-serier släppta på DVD nu. Men det dröjer väl ytterligare innan mer "obskyra" grejer kommer ut. Man vet inte vilka man vågar hoppas på..  :-\
#2
Det är riktigt synd, för serien håller hög klass på alla sätt tycker jag. Sen släpps ju i stort sett varenda serie nu för tiden som DVD-box så jag förstår inte varför Batman inte kan släppas i det formatet.

Hade också velat se Turtles och James Bond Jr släppt på DVD. Det hade varit nostalgi!  ;D
#3
Har redan kollat discshop.se samt en rad andra online-affärer, men antingen så finns den inte eller så har de den amerikanska versionen. Men den vill jag inte ha, vill ju ha den med svensk dubbning!
#4
Någon som vet ifall Batman: The Animated Series snart släpps på DVD i Sverige? Vad jag vet så har de tre första säsongerna redan släppts i USA..