Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Adventures Of Galaxy Rangers (På DVD)

Startat av Mumrik, 5 oktober 2022 kl. 22:07:37

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Mumrik

Så jag hittade min gamla VHS med Rymdpoliserna / Superkämparna.. eller som de heter på Engelska "Adventures Of Galaxy Rangers" från 1986. Jag kom plötsligt ihåg hur mycket jag älskade dem filmen när jag var liten. Jag undrar nu om det nånsin blev mer än en enda VHS? Har aldrig sett fler, och kanske mest viktigt, blev den någonsin släppt på DVD med den Svenska dubben?

Har kollat några avsnitt på Engelska men känner att de Svenska rösterna passar så mycket bättre. Minns inte nu vad företaget hette som dubbade till Svenska men vet att de har gjort många andra bra dubbningar också.

Lillefot

#1
Hm... när jag tittade vidare på SMDB så fick den fram ett fler antal VHSer med serien. Två av de dök endast upp när jag sökte på den engelska tieln:

https://smdb.kb.se/catalog/id/001386900
https://smdb.kb.se/catalog/id/001423877
https://smdb.kb.se/catalog/id/001423879
https://smdb.kb.se/catalog/id/001423880

Det står ingenting om ett DVD-släpp, så det är tvivelsamt att den finns tillgänglig på det formatet. Det är förstås ingen garanti, för det kan hända att SMDB inte har fått in information om den. Men det pekar åt det hållet.

Stod möjligen namnet på dubbningsföretaget med i för/eftertexterna på kasetten? Utifrån utgivningsåret är min gissning att det är antingen Lasse Svenssons Media Dubb, eller Videobolaget som stod för den. Eurotroll och Media Dubb International fanns ännu inte då.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Elios

Är det lite av en annan variant utav Guardians Of The Galaxy!? ^^