Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Utvandrarsviten

Startat av Lilla My, 24 februari 2015 kl. 06:03:14

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Lilla My


Daniel Hofverberg

De där tre Radioteatrarna har sänts i Sveriges Radio vid ett flertal tillfällen genom åren; första gången 1960 - 1962 (då gissningsvis utan inledningarna) och senaste gången i mars 2013 på P1.

I och med att det inte verkar stå något på den där länken vet jag inte när Radioteatern försvann från SRs hemsida, men om ingen sparat ner dem därifrån medan de fanns så lär väl enda möjligheten vara om någon spelat in dem från radio. Oddsen känns inte jättegoda, men då den sänts flera gånger genom åren (före 2013 sändes det bl.a. 2003) så är det väl inte helt omöjligt.

Annars borde det väl förhoppningsvis bara vara en tidsfråga innan det sänds igen i radio - då den trots allt sänts flera gånger borde det väl inte föreligga någon form av rättighetsproblem.

Lilla My

Då får jag vänta och hoppas då!  ;)

Elios

Sänds det fortfarande radioteatrar ofta?^^