Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Arthedain

#1
Lätt...

Kom nyss på att det även fanns en säsong där Turtles var i Europa..
Minnen..  ;D
#2
Oj.. det var skumt. för vad jag kommer ihåg så är turtles ute å kör i sin bil och dom diskuterar hur dom sist såg Technodromen försvinna i lavan. Men det stämmer säkerligen. :)
#3
Dubbningar och röster / SV: Starzinger
9 februari 2006 kl. 10:07:49
Oj, det där var jag som hade strul. ::)
#4
Hmm, jag har för mig jag spelade in två avsnitt vilka verkade vara de två sista på hela serien. Det näst sista slutar med att turtles lyckas få ner hela Technodromen i lava. Den gör dock en comeback i det sista där dem ska försöka ta något vapen till Technodromen. Kommer inte ihåg så mycket, men Krang försöker få över sin armé från Dimension X och är mycket när, när turtles lyckas få hela Technodromen att resa till Dimension X. Kan vara en vanlig säsongsavslutning dock, eftersom ni tidigare påpekat att det sändes fler säsonger i USA:
#5
Dubbningar och röster / Starzinger
8 februari 2006 kl. 09:32:54
Hej hej alla!

Jag har varit här som gäst först och smygtittat lite men tänkte nu äntligen blev medlem själv. Jag satt å hade en liten nostalgitripp härförleden med några kursare och då dök en gammal anime-serie upp, Starzinger (space keteers eller något sådant på engelska).

För er som inte vet så handlar den om Cogo, Hacka, Jorgo och prinsessan Aurora som ska till Great King-planeten för att återställa Galaxieenergin. Låter kanske inte som en stor hit, men då jag var liten så dyrkade jag verkligen serien. Såg om den för något år sedan och såg då även de sista delarna, som jag aldrig sett förut. Jag blev jättebesviken på slutet. Men nog om detta..

Jag upptäckte att det inte fanns någon info om dubbningen till denna serie på sidan och jag e självklart nyfiken på detta.
Jag har för mig att Hacka och lejonet Aslan (Narnia) har samma röst, vilket då skulle vara: Åke Lindström, enligt en annan tråd i forumet. Härförleden hörde jag låten Fronda med Käp - Rullar fram och i slutet har dom samplat två, för mig, välkännda dubbningsröster. Åke Lindström (Hacka) och han som ger röst åt Cogo. Samplingen är inte från Starzinger men dialogen går nåt i stil med detta:

-Jag blev riktigt törstig bara av att lyssna. hahaha en whiskey?
-Nej, tack!
-Äh!
-Du vet väl att jag aldrig dricker sprit.
-Ja skyll dej själv, skål då! "slörp"


Blev även lite nyfiken på varifrån detta kommer.