Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Soscla

#391
HUR tänker man när såna här beslut tas? Och HUR tänker man när Dick Eriksson ska vara lilla Anakin??!?  :o Jag menar inte att Dick är dålig, jag gillar honom, men det kanske finns mer passande personer av yngre ålder?
#392
Nu kommer en till något liknande fråga.
Jag såg på DVD:n av Taran och den magiska kitteln nu alldeles nyss (det är den senaste dubbningen med Nick Atkinson), och den var alldeles identisk med min gamla VHS, med undantag att det tagits bort tre eller fyra gånger då Eilonwy ska göra ett litet skrik, två gånger då Krälaren skrattar gurglande maniskt och en krigargrunt som gör ett"ugh"-ljud innan han kastar en yxa. Det kan ju inte handla om att den klippts ner eller att det lagts till saker (så att ljudet inte skulle passa?), för allt som ska vara där, är där. Skriken är inte "opassande" utan snarare blir man förvirrad av deras frånvaro. Varför gör de såhär, Daniel? Upplys mig! D:
#393
Jag kände bara igen den sista, han som snackar om Bond. Vet inte vad han heter, men jag tycker att man hör honom PRECIS överallt!
#394
Off-topic / SV: The Secret World
25 januari 2012 kl. 17:25:58
Hade inte hört talas om det, såg en trailer, det verkar skitfräckt ju!
#395
Hahahaha Magnus skratt är ju helt obetalbart!! xD Jag har inte sett Fem myror på hur länge som helst, man kanske ska sitta och ta igen lite grann nu med detsamma då!  ;D
#396
YouTube påstår att om man känner att man blivit orättvist behandlad när det gäller upphovsrättsfrågor kan man göra massa krångel och anmäla det till företaget som blockade, då skulle jag kunna lägga fram alla jättebra argument som ni sa, men jag vet inte om de kommer hålla med...

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  9 januari 2012 kl. 09:16:14
För er som är intresserad av serien, så har jag i alla fall i dagsläget avsnitt 1 - 7, 9 - 15 samt 19 - 21. Jag letar för fullt efter resterande avsnitt. En DVD-skiva med avsnitt 1 - 7 är helt klar, och i samband med digitaliseringen har jag också försökt att restaurera bild och ljud så gott jag kunnat.

Jag tar gärna avsnitt 1-7! :D <3 <3 <3
#397
VA tusan i helv*** va snabba de är att censurera. Hur kan de ens ha sån koll? *Mummel mummel mummel*

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  8 januari 2012 kl. 18:53:15
Jag har dock hittat åt ganska många avsnitt från FilmNet, och kan förhoppningsvis hitta åt resten också. Jag håller för fullt på att digitalisera och bränna ut allting, och när jag fått serien komplett skickar jag gärna DVD-kopior till er som är intresserade.

Du är räddaren i nöden.
#398
Varsågoda alla glada människor! Första delen av episod ett!


http://www.youtube.com/watch?v=5yI9eJyoxQk
#399
Off-topic / SV: God jul!
25 december 2011 kl. 17:48:20
God Jul, Gott nytt år, god fortsättning!
#400
Citat från: Fantasygold skrivet 18 december 2011 kl. 18:54:39

Gud va vuxen man känner sig plötsligt. Det enda jag kan tänka är att "sådant här ska mina barn aldrig få se".
Hahaha ja, jag muttrar det för mig själv nästan varje dag att "mina barn ska minsann hållas under uppsikt, mutter mutter". Illa xD
#401
VA?! Stopp stopp stopp! Jag har bara blivit visad vissa utvalda delar av den här serien och det var ju ASLÄSKIGT!! D: D: Jag förstår inte hur folk tänker nuförtiden, jag accepterar att det är nåt coolare än Teletubbies och Gnottarna, men det här är ju inspelade mardrömmar från nån mentalpatient! Alltså... tycker jag i alla fall. Fast det är okej att titta på om man är lite äldre. (Om man vågar :S)
#402
Dubbningar och röster / SV: Gunnar Ernblad
13 december 2011 kl. 16:42:16
Citat från: Tonytonka skrivet 13 december 2011 kl. 15:00:14
Det här inlägget är misstänkt likt ett inlägg som Mysan postade för några år sedan:
http://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=785.msg6826#msg6826

Hur kan du ha sån stenkoll?  :o Men ja, kufiskt är det onekligen.
#403
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
5 december 2011 kl. 20:17:02
Jag tycker årets verkar helt klart lovande! Jag har bara sett typ två avsnitt, men det verkar bra, får ta igen lite...
Annars gillar jag också Sunes Jul, den är så kul! Och Pelle Svanslös jul (hette den så?) och Mysteriet på Greveholm var också äg, fast jag tror att Jul i Kapernaum ligger mig allra varmast om hjärtat, den var bara så... fantastisk!
#404
Dubbningar och röster / SV: Det var droppen.
14 november 2011 kl. 20:52:49
Jag såg Det Levande Slottet på svenska nån gång då i början när den var ny, och då tyckte jag att det var riktigt bra och helt okej och så. Sen köpte jag den, och såg på originalspråk ett antal gånger, tänkte att jag skulle titta in på hur den svenska var igen. Den var inte lika bra andra gången, jag störde mig väldigt mycket på Kim Sulockis (Howls) konstpauser, de var så underligt placerade en majoritet av tiden, tyckte jag.
Jag störde mig också på att Howls namn blivit underligt behandlat, för i boken som allt baseras på heter han Howl, detta kan japaner inte uttala, så de säger Hauru, "u" uttalas mycket likt vårt eget u, inte "o" som det annars brukar vara i många språk. Detta verkade inte alla dubbningsskådisarna veta, så många av dem uttalade det typ [Haorå]. Säga vad man vill, men det blir ju lite tokigt... tycker jag.
#405
Dubbningar och röster / SV: Bamse
18 oktober 2011 kl. 21:17:39
Åhå minsann! Först vågade jag inte kolla på trailern, men jag tog mod till mig ooocch jag tycker det var helt okej. Rätt coolt i vissa stunder.
Citat från: Fantasygold skrivet 18 oktober 2011 kl. 00:30:31
utifrån den lilla förhandtitten verkar filmen ha många annorlunda(?) kameravinklar. Eller är det bara jag som tycker det?

Jo, annorlunda kan jag hålla med om, men jag tyckte inte de var dåliga kameravinklar, jag tyckte de var riktigt inspirerande! :D
"Ser lite billigt ut" säger min sambo som såg den med mig. Jao kanske... men jag tycker den var över förväntan och riktigt fräck. Och jättekul att Reinard är med, så att de är förnyade när det gäller skurkar (så att det inte är Vargen som vanligt som åker dit).
Ibland tyckte jag dock att ansiktsuttrycken kunde varit lite mer livfulla, men vi får se.