Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#21
Även fast jag inte har sett remaken ännu så är jag nog ändå ganska så säker på att jag kommer att gilla originalet mer då jag helt klart föredrar mer dom underbara sångerna och karaktärerna med Mushu i spetsen.  ;D ;D
#22
Känns inte som den direkta remaken men tog med den som önskemål. 
Kan btw säga som en rolig anekdot att när jag skulle se denna på bio så var det redan två dagar till min student och jag hade brutit foten så jag fick gå från Triangeln i Malmö på kryckor till Storgatans Bio och sen som tur var fanns där också en hiss upp till salongen som man kunde åka med. Sen så fick jag gå ner från en hyfsat lång trappa neråt och ta bussen till Malmö C.
Nästa dag gjorde jag samma sak fast då såg jag Edge Of Tomorrow och sen efter den dagen tog jag studenten.  ;D ;D
#23
Vilken tycker ni bäst av Askungen filmerna? 
#24
Har fortfarande inte sett live action versionen men inte heller Guillermo Del Toros film. 
Men originalet har ju helt klart sin klass. ;D ;D
#25
Ja vad tycker ni? Har inte själv sett remaken ännu. 
#26
Nu är dem ju ganska olika men dem går ju ändå hand i hand. Eller tass i tass. Hehe. ;D ;D ;D ;D
#27
Det är så roligt med Michael Börstell som Jappe så det inte är sant. Men jag vet inte heller här vilken jag ska välja men remaken var den första filmen jag såg på bio så den har ju helt klart nåt i sig som inte många har.
Sen även här har det ju kommit diverse uppföljare som 102 Dalmatiner, De 101 Dalmatinerna 2 - Tuffs Äventyr i London samt då den nya Cruella där Emma Stone gestaltar henne. 
#28
Det kom ju även en uppföljare Alice i Spegellandet men själva den filmen är ju bara en uppföljare på remaken. Remaken tycker jag för övrigt är mer action i och mer mörkt men det förstår man ju lite med Tim Burton. 
#29
Okej. Vet nu att det blir rätt så många omröstningar här men kände behövde ta med denna och är nyfikna på hur många som känner igen dessa filmer!?
Själv vet jag inte vilken jag ska rösta på ännu!? 
#30
Vilken tycker ni är bäst?
Nu gillade inte ens Bill Murray 2016 års version så man kan ju förstå litegrann varför. 
#32
Vilken version föredrar ni? 
#33
Förutsägbart här kanske men vilken föredrar ni?  ;D  ;D
#34
Om Dubbningshemsidan / Olika tecken på rubriker
3 februari 2023 kl. 18:09:54
En fråga bara? Blir jämt förvirrad att när jag ska fylla i ett namn med en titel på så blir det såhär i mörk svart men sen om vi nu säger jag ska ha Aristocats att nämna såhär om det då är slutet på en mening där jag slutar meningen men film namnet ska man då med punkten i det svarta?
Så om jag skriver den där filmen var väldigt bra den Aristocats. Med punkten där efteråt eller hur fungerar lite grammatiken till sånt här för var så längesen jag gick i skolan och kommer inte ihåg riktigt alla stilar. Var ju jämt att man skulle skriva fint och inte slarvigt så att man inte såg det med om bokstaven B skrevs väldigt stort etc.
Nu lärde jag inte mig så inom datorer om att skriva men hade ändå varit intressant här hur ni tänker och tycker det ska vara?
Sen i dessa teckensnitt eller vad man nu kallar det så när ska man använda den här skrivstilen till exempel eller den svarta som här och den här med sträck under och ska man ha med punkten eller frågetecknet i slutet som en vanliga fråga? Så som jag då har här men även punkt. 
#35
Om Dubbningshemsidan / Lika ämnen
18 januari 2023 kl. 09:32:26
Hjo jag tänkte kolla så fort vi har här på forumet några liknande ämnen så kopplas dem ihop.
Bör alla göras det och kommer Daniel eller Erika att kunna se det även fast vi rapporterat det på just det ämnet. Menar kollar ni alla inläggen!?  ??? ::)
#36
Såg på nyheterna imorse den fruktansvärda nyheten om att gamla programledaren för Lyxfällan, Patrick Grimlund omkom i en bilolycka hår om dagen. Så jävla hemskt och han var en stor anledning till att jag både började kolla men även slutade kolla på Lyxfällan för när han slutade så tappade jag intresset helt. Då han verkligen glänste upp och verkligen ställde deltagarna mot väggen så dom verkligen började inse allvaret i deras ekonomiska tillvaro.
Även Magnus Hedberg är jävligt bra och glad att han har fortsatt och dom var den perfekta duon i det här programmet. Tycker därför det är jävligt synd det inte var mer av dem sen men jag älskade den duon så därför är detta oerhört tråkigt att detta hände då man ändå hoppats lite på att dem kanske skulle återvända i framtiden. Han blev bara 50 år och hade säkert kunnat leva i 50 år till. Läste att han bara timmar tidigare spelade ishockey och att självaste Rickard Olsson då träffade honom och såg han som en sjysst och härlig kollega. Vila i frid!  :'( ???
#37
Filmer och TV-serier / Bränn alla mina brev
8 december 2022 kl. 17:29:05
Såg precis filmen om Alex Schulman Bränn alla mina brev och där märkte jag en väldigt märklig sak. Hans fru Amanda Schulman i filmen spelas av en dansk. Sonja Richter. Inget ont om henne men varför i h*lvete castar man en dansk skådespelare till att spela en svensk verklig person? Jag har kollat över allt och ingen har sagt nåt eller påpekat det ens. Tycker verkligen man borde ha en förklaring varför en dansk ska spela en svensk.  :-[ ???
#39
Nåddes idag av den tråkiga nyheten att ishockeylegendaren Börje Salming gått bort i ALS. Endast 71 år gammal.

Visste inte riktigt vart jag skulle lägga detta ämne men iom att han medverkat i många olika Tv-program och produktioner igenom åren så lade jag det här.

Vila i frid äkta LEGENDAR!!  8) :'(
#40
Dubbningar och röster / Dubbare man inte känner igen
17 november 2022 kl. 16:00:51
Finns det nån dubbare ni vet vem som dubbar den här och den här karaktären men som ni inte tänker på är hen när ni hör det.
Några exempel jag kan komma på på rak arm är ju Per Sandborgh som Homer Simpson, Joakim Jennefors som Bläckvard, Elina Raeder som Spinelli och Louise Raeder som Luna. Visst hör jag ju att det är dem men när man väl hör det kan man ibland inte tro att det är dom.  8) 8)