Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#62
Om Dubbningshemsidan / Svära
16 juli 2022 kl. 20:20:42
Hur mycket får man egentligen lägga till med att svära här och så?

Jävlar i min låda är väl okej att säga?  ::) ::)
#63
Filmer och TV-serier / James Caan (1940-2022)
8 juli 2022 kl. 21:37:14
Såg precis mycket tråkigt att skådespelaren som Sonny från Gudfadern filmerna gått bort vid 82-års ålder. Andra kanske med känner igen honom från Rollerball, Lida, Elf, Thief, bland många fler.
Så sent som förra året såg jag faktiskt en film med han som heter The Good Neighbor, vila i frid.  :-\ :'(
#64
Nåddes precis av den hemska nyheten att skådespelaren Ray Liotta har gått bort vid 67 års ålder.
Man känner kanske mest igen han i Maffiabröder men mycket annat med som rösten till protagonisten Tommy Vercetti i spelet Grand Theft Auto: Vice City där man spelar hans karaktär om hur det är att ta sig upp i Gangster livet.
Minns han där jag först såg han i Wild Hogs och han kommer bli mycket saknad. Och här döper jag han därmed till en levande legend! :o :(
#65
Vad tycker ni om Mel Brooks?
Men även hans filmer om det våras för rymden bland annat?  8) 8)
#66
Hej,

Förr så hörde jag jämt en sång som hade en musikvideo som jämt spelades på då gamla Vh1. Det som hände var att han stod vid en telefonkiosk tror jag det var och jag vet inte om man kan säga att han rappade men han sjöng och det verkade som han var väldigt ledsen och att det gällde barnen i Afrika eller med några andra fattiga länder.
En del av texten lät iallafall som att han sjöng: "back in peeron"
Om man bara kunde förklara hur den gick...
Men iallafall så låten tror jag var från kanske 2006-2007 kanske tidigare men iallafall från 00-talet tror jag.
Och så vill jag med minnas att han som sjöng även hade en huvudbonad på säg tror det var en keps.
Hoppas någon vet.
#67
Såg precis denna roliga film från barndomen.
Vad tycker ni om den?
Tog lång tid innan jag hängde med att Peter Jöback sjunger i slutet på filmen.  ;D
#68
Dubbningar och röster / Lejonkungen 2: Simbas Skatt
15 januari 2022 kl. 05:23:19
Ja alltså jag hittar inget annat ämne här om denna film så jag startar en ny här.
Jag har länge tänkt varför den just heter Simbas skatt?
Alltså han har ju ingen skatt och titeln är väldigt vilseledande då ingen heller är ute efter den.
Blir så konstigt oftast. Jag förstår väl kanske lite varför den heter det men är ändå lite osäker!?  :o
#69
Filmer och TV-serier / Sharknado
14 januari 2022 kl. 19:35:24
Vilka har ni sett i katasroffilmerna om hajar som regnar ner? Har själv bara kollat på den första men vill gärna se fler.  ::)
Tara Reid är med i dem.  8)
#70
Så ämnet lyder så kollade jag igår på Vi på Saltkråkan där jag tyckte att farbror Vesterman och även Stinas morfar bland andra lät lite som Jan Nygren. Även Tjorvens pappa kan jag tillägga lät lite som honom.
Det var inte så att redan på 1960-talet Jan Nygren dubbade in några repliker där som fattades eller något liknande!?  ???
#71
Dubbningar och röster / KaBlam!
5 december 2021 kl. 03:35:05
Någon som minns detta underbara program och lite mer specifikt vilka som gjorde rösterna? Var väl Leo Hallerstam som spelade killen.  8)
#72
Filmer och TV-serier / Ed Asner
13 november 2021 kl. 12:47:24
Vad tyckte ni om skådespelaren Ed Asner? Jag förknippar han mest som Carl Frederickson i Upp där hans svenska röst brev Sten Ljunggren.  ;D
#73
I en gammal reklam från en Vhs jag såg så spoilade dem i princip hela Törnrosa i trailern till filmen. Hur har det ens kunnat vara möjligt och hur tänkte man där??
Man ser draken dö. Det dansande slutet. You name it. Detta kan väl inte bara ha varit en slump!? Vet att Johan Hedenberg var den som talade i denna trailer med.
:-\ >:(
#74
Om Dubbningshemsidan / 5300 Ämnen!
25 oktober 2021 kl. 05:12:53
Måste säga stoet grattis Daniel Hofverberg. Till 5300 ämnen nu på forumet hade du nästan aldrig kunnat tro va?^^
#75
Ja som frågan lyder så har jag upptäckt att han har spelat det i både Arisrocats men även i Robin Hood och även självklart i Bernard och Bianca också där? Om jag nu mer har missat någon.
Inte för att det är nåt fel. Nejnej.
Bara undrar liksom vad var det för givet att det skulle just vara musen!?  :o ??? 8)
#76
Dubbningar och röster / Michael Börstell
15 oktober 2021 kl. 15:40:38
Vem är han egentligen? Mer än att han har spelat Hjalle i Pongo och de 101 Dalmatinerna under omdubbningen. Har kollat att han är musiker till vardags. Men någon som vet något mer och hur han ändå kunde få en så pass stor roll som han ändå fick där men verkar vad jag kan hitta är den ända att han har spelat Hjalle?!  ::)
#77
Ja motivera gärna. Har inte sätt många av han men The Grand Budapest Hotel gillade jag och tyckte var väldigt rolig faktiskt. Sen kommer ju den snart The French Dispatch med på bio 22 oktober, 2021. Hur många har ni kollat på med Wes Anderson?^^ ;D ;D
#78
Filmer och TV-serier / Tomas Norström (1956-2021)
3 oktober 2021 kl. 17:51:25
Vår kära skådespelare som slog igenom i Pistvakt Tomas Norström har gått bort. För oss yngre känner vi nog allra mest igen honom som Polismästaren i LasseMajas Detektivbyrå där han hjälpte dem att fånga skurkar.
Detta gör mig oerhört ledsen då man verkligen sett upp till honom och man verkligen älskat hans roller i dem filmerna och serierna som han har varit med i.
Vila i frid!  :'( :'( :'( :'(
#79
Det är som såhär att när jag på mobilen eller åtminstone det ska gå in på en creditslista så dyker det först upp från skådespelarna som medverkar i dubbningen men sen så Poff! Så kommer en massa störiga cookies eller annonser ja eller vad fan det nu heter och döljer hela skiten. Det är fruktansvärt irriterande och man ser som sagt allting bara någon ynka sekund och det kan det förstås inte vara någon som helst mening med.
Och det går inte att trycka bort det eller försöka uppdatera sidan eller någonting.
Blir tokig på det här så Hjälp!?  ???
#80
Filmer och TV-serier / Halloween Filmerna
14 augusti 2021 kl. 17:58:17
Vilka av dessa har ni sett och vad tycker ni om dem? Har själv bara sett den senaste som kom 2018. Jamie Lee Curtis främsta roll.  ;D