Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Hemsidor/Mail-Addresser till dubbningsskådisar

Startat av TonyTonka, 18 oktober 2009 kl. 14:53:37

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

TonyTonka

vet någon Hemsidor eller Mail-Addresser till dubbningskådisar?
https://djtonytheking.wordpress.com/ - Min blogg
(bloggen uppdateras senast: 2022-01-30)

Äntligen tillbaka på bloggen! :D

Daniel Hofverberg

För att undvika att det här ämnet spårar ur eller att någon tar illa vid sig, så är det bäst att genast inflika en viktig regel: undvik att posta e-postadresser som inte uttryckligen finns utsatta på respektive skådis egna hemsidor eller dylikt. Mailadresser som inte har skrivits ut där bör man kunna räkna med inte är avsedda att vara offentligt kända, och därför bör vi alla acceptera att det säkerligen finns skäl till det och respektera deras beslut. Trots allt finns det många som vill behålla mailadresser relativt privata, för att undvika att överösas med e-post och spam. Med andra ord, posta enbart mailadresser som står utsatta på skådespelarnas egna hemsidor eller i andra mer officiella sammanhang (exempelvis stora organisationers hemsidor eller dylikt), och som man därför kan förutsätta att respektive skådis har samtyckt till.

Undantaget är förstås om skådespelare själva postar i den här tråden; då är de givetvis välkomna att skriva vad de vill.

Webbsideslänkar är givetvis fritt fram att posta, då man kallt kan räkna med att alla hemsidor är tänkta att läsas av allmänheten om de ligger ute på webben.

Elios

De flesta eller iallafall många skådespelare kan man ju kontakta på antingen Twitter, Facebook eller Instagram om dom tillåter. Så dem kanske inte använder sin mejl särskilt ofta.