Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Scoobydoofan1

Sidor: [1] 2 3 ... 165
1
Dubbningar och röster / Yu Gi Oh
« skrivet: Igår kl. 21:15:12 »
Osäker om det finns en tråd för det här men undrar hur många avsnitt av ”Yu Gi Oh duel monsters” var dubbade till svenska och varför dubbade inte hela serien till svenska medan dom fortsätter med att dubba pokémon som har många säsonger jämfört med bara ”Yu Gi Oh duel monsters” som hade 6 säsonger, detta inkluderar också ”Yu Gi Oh GX!”. Varför dubbade inte båda serierna till det sista avsnittet?

2
Filmer och TV-serier / SV: Söker animerade serier
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 19:41:40 »
Jag hat förlorat hoppet för Paramount+. De fyller på dåligt sedan realese har endast 10serier tillkommit och många serier är ens inte kompletta.

Paramount+  känns endast som de kom med i Sverige endast för att promota sitt märke och inge mer.
Dom misslyckades väldigt mycket med det här, i början så hade man hoppats på nånting bra men ärligt talat så är Paramount+ bortkastade pengar. Man borde hoppas istället på att HBO max har bättre koll när det gäller norden med språken osv.

3
Dubbningar och röster / SV: Snobben (Eurotrolls dubbningar)
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 17:53:16 »
Hur är den nya snobben serien från Apple jämfört med den från SVT? Med röster och animation.

4
Filmer och TV-serier / SV: Söker animerade serier
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 17:49:20 »
Har inget av gingesrs dagbok av Jetsons säsong 2 så är det mest från cartoon/boomerang
sedan av säsong 1 ocj 3 är något avsnitt från TV3.

Jag söker först främst TV3 dubbning på Jetsons då merparten av säsong 3 eller om det var säsong 1 sändes på TV3 och kanske ngn enstaka gång på CN. Medan Boomerang endast sände hela s2 + några avsnitt av säsong 3.
Frågan är om TV3 dubbade hela serien familjen jetsons eller om det blev som familjen flinta. Gingers dagbok borde nog dyka up på Paramount+ om dom kommer åt ljudspåren eller så blir nog serien omdubbad som Disney gjorde med ducktales.

5
Filmer och TV-serier / SV: Söker animerade serier
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 16:36:13 »
Update på serier som jag söker

Avsnitt som jag saknar av flinta (Skicka pm så skriver jag vilka
Nästan hela säsong 1 och delar av säsong av Jetsons)
Får i Storstan
Nästan hela Bambubjörnarna
Gingersdagbok
Reglar Academy
Yogi björn serierna
Young Robin Hood

och många fler serier. Försöker skaffa ett helt arkiv av dubbat :)
Vilken dubbning när det gäller the jetsons? Har du avsnitt av gingersdagbok?

6
Dubbningar och röster / SV: Familjen Flinta
« skrivet: 14 oktober 2021 kl. 22:29:12 »
När det gäller familjen flinta så kommer bara säsong 1 & 2 och ett par avsnitt från säsong 3 ha mediadubb dubbningen. Om säsong 3 & 4 hade mediadubb varför köpte då warner bros inte loss dubbningen för säsong 3 & 4? Mycket mer händer ju i dom 2 säsongerna med tanken på att båda Fred och barney blev ju föräldrar osv.

7
Dubbningar och röster / SV: Hey Arnold svenska avsnitts.
« skrivet: 13 oktober 2021 kl. 07:40:16 »
Långfilmen Hey Arnold - The Jungle Movie finns tillgänglig på Paramount+ (med svenskt, norskt, danskt, finskt och engelskt tal utan text), men TV-serien lyser fortfarande med sin frånvaro. :(
Det var synd att höra. Verkar som Nickelodeon är värre med ljudbanden än Disney.

8
Dubbningar och röster / SV: Hey Arnold svenska avsnitts.
« skrivet: 13 oktober 2021 kl. 00:35:50 »
För nya medlemmar ska ni veta att jag söker efter Hey Arnold! på svenska, och jag behöver allt sort av hjälp som man kan få.
Hey Arnold finns fortfarande inte tillgänglig på svenska?

9
Dem andra 80/90-tals Disneyserierna som finns tillgängliga har ju dock fått behålla sina dubbningar.
Ja men att ducktales blev tvungen att dubbad om igen var inte bra på Disneys del, hur sjutton kunde dom inte ha bra koll på ljudbanden för den första säsongen är ett stort frågetecken med tanken på att ducktales var början på en rad av bra serier frånvaro Disney under slutet av 80 talet och början på 90 talet, det fortsatte tills runt 2006 osv. Efter det så började det gå ner och bli sämre. Dom andra serierna hade tur att ljudbanden var i bra kvalité.

10
Herkules dubbningen är ju ändå nyare en flera andra serier där man har lyckats hitta alla ljudbanden så jag förstår inte hur deras arkiv fungerar.
Hitta åt ljudbanden? Dom gjorde ett bra jobb med ducktales från 80 talet..... dubba om så många avsnitt från säsong 1.... dom lyckades iallafall när det gäller dom andra serierna men det var ändå synd att dom dubbade om så många avsnitt från ducktales säsong 1.

11
Det var någon som frågade på Facebook varför serien inte fanns tillgänglig med svenskt tal på Disney Plus och då fick personen i svar att det inte finns någon dubbning men det svaret tog drm bort.
Säkert för att dom viste att dom hade en dubbning till serien men dom vet inte vart den finns. Ärligt talat så har Disney varit väldigt förvirrande med deras lager av ljudspår av serier på svenska osv.

12
De vet inte att de har dubbat Herkules serien och Bonkers dubbning äger de inte rättigheterna till.
Hur kan dom inte veta om dom har dubbat herkules på svenska? Dom visade serien på Disney kanalen i början av 2000 talet osv.

13
Filmer och TV-serier / SV: Scooby doo serier
« skrivet: 12 oktober 2021 kl. 17:01:57 »
Hur ser det ut med dom saknade avsnitten från the Scooby doo show när det gället mediadubb dubbningen? Har nån funnit dom andra 5 avsnitten?

14
Om Dubbningshemsidan / SV: Frågor till administrationen
« skrivet: 11 oktober 2021 kl. 05:28:17 »
Nej, men jag får väldigt mycket PM och e-post - dussintals varje dag - så jag har tyvärr ingen chans att hinna hålla efter och svara på allt omedelbart... :-[

Jag försöker dock att läsa allt och svarar när jag får tid, men det kan säkert ha uppstått missöden när något PM eller e-postmeddelande har fallit mellan stolarna och blivit avglömt - trots allt fokuserar jag på driften av Dubbningshemsidan i första hand, och att svara på frågor kommer i andra hand. :)
Visst kan fysiska brev komma bort, men i ärlighetens namn kan även SMS och e-postmeddelanden det; även om risken kanske är något större vid fysiska brev. Självklart tar det ett par dagar för sådana brev att komma fram, men man kan ju alltid skriva ut en e-postadress och/eller mobilnummer i brevet så att mottagaren inte behöver svara via fysiskt brev.

Personligen tror jag inte att benägenheten att svara gör någon större skillnad för vilket medium man använder för att kontakta någon, utan vill de svara så gör de säkert det oavsett medium.

Jag tycker inte själv det är optimalt med fysiska brev, men har man inget annat val så har man inte... Själv har jag skickat ett fysiskt brev en gång till Olof Thunberg, och då ringde han upp mig efter några dagar och pratade i en halvtimme. :)
Om du får så mycket Mail och pm så är det tur att man får svar från dig ibland, hoppas det inte tar så lång tid att få svar från dig igen.

15
Dubbningar och röster / SV: Ducktales (2017)
« skrivet: 10 oktober 2021 kl. 23:05:26 »
Funderar på att se om domma snart. Det är ju ändå nostalgi från barndomen.  8)
Vad menar du med det? Dimma? Frågade bara med tanken på att TV3 dubbningen var ju bättre än vad dom gjorde med omdubbningen och rösten för Joakim och dom andra karaktärerna. Nostalgi känslan är stor med rösterna.

Sidor: [1] 2 3 ... 165