Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Zach66

#1
Så skoj att hitta och äntligen få se denna kortfilm som bara försvann och aldrig visades i Sverige eller tillsammans med BOLT som det var tänkt.
Vet att det inte har något med dubbningar att göra men ville ändå tipsa om den här eftersom den är (har varit) så sällsynt (tills nu!)  ;)

Glago's Guest
#2
Skådespelaren och operasångaren Stefan Ljungqvist är död. Det uppger hans familj för P4 Göteborg.
Ljungqvist, född i Göteborg 1948, medverkade i operor, revyer, farser och musikaler. Han gjorde också röster till flera Disney-karaktärer, däribland John Ratcliffe i "Pocahontas". Mest känd blev han i rollen som den godhjärtade polisen Evald Larsson i deckarserien "Polisen i Strömstad" som visades i SVT under 1980- och 1990-talen. Han medverkade även i flera av Hagge Geigerts revyer på Lisebergsteatern i Göteborg.
Stefan Ljungqvist gick bort 7 juni, 74 år gammal.