Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Stanna eller vara i ett annat land under vintern

Startat av Scoobydoofan1, 6 november 2022 kl. 13:35:35

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Scoobydoofan1

Okej allihopa, höst och vinter är här och frågan är om några av er skulle vilja vara här och stå ut med snön och vädret under dom kalla månaderna eller resa söder om Europa där det är varmare och vädret där är mycket bättre under den här årstiden. Vad skulle ni välja?

MOA

Citat från: Scoobydoofan1 skrivet  6 november 2022 kl. 13:35:35Okej allihopa, höst och vinter är här och frågan är om några av er skulle vilja vara här och stå ut med snön och vädret under dom kalla månaderna eller resa söder om Europa där det är varmare och vädret där är mycket bättre under den här årstiden. Vad skulle ni välja?
Har jag gjort i alla år LoL

Scoobydoofan1

Citat från: MOA skrivet  6 november 2022 kl. 14:06:08Har jag gjort i alla år LoL
Skulle vara skönt, vara söder om ekvatorn och vara i ett varmt land under den här tiden, undvik kylan och mörkret som är vinter i år, vilket är varje år.

Will Siv

som i "Sällskapsresan"?

vore trevligt, men det är nog svårare nu p.g.a ekonomin och kriget.

Scoobydoofan1


Lilla My

Även om jag de senaste åren haft rejäl vinterdepression och mår skit under framförallt November månad skulle jag aldrig kunna åka ifrån den svenska vintern. Jag behöver liksom mörkret och kylan för någon slags balans i mig.

Steffan Rudvall

Jag är ingen flyttfågel och har dessutom ett jobb där jag oftast får ledigt två dagar innan jul så att tillbringa den någon annanstans än i Sverige är inte ett alternativ.

Lillefot

Det skulle vara trevligt, då vintern är bland de saker jag ogillar allra mest i livet.

Men utan några stora tillgångar är det uteslutet.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Scoobydoofan1

Citat från: Lillefot skrivet  6 november 2022 kl. 17:33:47Det skulle vara trevligt, då vintern är bland de saker jag ogillar allra mest i livet.

Men utan några stora tillgångar är det uteslutet.
Vintern är ju då det är kallt ute, då man måste ha på sig varma kläder, mörkt ute och väldigt deprimerande osv. Det enda positiva är att det är mysigt med en filt och ha på sig varma kläder inomhus.

Soscla

It's so fluffy I'm gonna die!

MOA

Citat från: Soscla skrivet  7 november 2022 kl. 17:14:28Skulle aldrig fly från vintern! Snö är livet!  ;D
Yes!Jag lever för & köra skoter,de e så härligt ;D

Scoobydoofan1