Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

SVJ=Stora Vänliga Jätten

Startat av gstone, 12 juli 2016 kl. 13:24:07

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Steven Spielberg nya film The BFG är baserad på Roald Dahl bok med samma namn kommer att komma till Sverige den tjugo andra Juli och den kommer att dubbas till Svenska. Så jag har startade en tråd om filmen här på dubbningshemsidan. Här kan vi diskutera filmen och des röster. Filmens manus är skrivt av Melissa Mathison som också skrev E.T. The Extra-Terrestrial.

Elios

Denna känns så himla mehe. Steven Spielberg ville även få denna Roald Dahl klassiker på film. Jag har inte sett den ännu. Men jag har inte trott så mycket på denna. Fast dubbningen av E.T. The Extra Terrestrial var ju riktigt bra ju.