Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#121
Dubbningar och röster / Peter Wanngren som Musse
22 april 2020 kl. 07:34:36
Har han (Peter Wanngren) bara gjort rösten till Musse Pigg i musiksagor?^^
#122
Dubbningar och röster / Anders Öjebo som Musse
19 april 2020 kl. 12:18:16
Dagens fortfarande i klass bästa Musse Pigg röst här i Sverige. Anders Öjebo förstås. Hur uttalas förresten hans namn?
Iallafall hur många gånger har han egentligen inte spelat Musse Pigg och fick han den precis när han började dubba eller höll Sven-Erik på lite med Musse även när Anders hade börjat att dubba!?  ;D
#123
Han var länge Musse Pigg och jag tyckte att han gjorde det ganska så bra faktiskt. Men hur mycket spelade han egentligen denna mus? Vad tycker ni om honom som det också?  ::)
#124
Dubbningar och röster / Rune Halvarsson som Musse
19 april 2020 kl. 12:13:37
Vilka filmer har nu Rune Halvarsson spelat Musse i nu igen och spelade han honom fram tills sin död? För övrigt vad tycker ni om honom som Musse?  ::)
#125
Dubbningar och röster / Ricky Räv
19 april 2020 kl. 12:01:40
Vilka gör rösterna i denna film?^^

https://youtu.be/Y2GhCU5-W7A
#126
Vad är egentligen detta för film?^^
#127
Alltså denna fantastiska skådespelare som fortfarande ibland medverkar och dubbar man hörde han senast i Asterix-Den magiska drycken. Han är för mig mest känd som Sultanen i Aladdin och den rollen för honom håller än. Jag gillar han som fan men jag måste erkänna att jag fått lite dåligt samvete över att jag blandade ihop hans röst med Guy De La Berg i filmen Gordy där han spelade morfarn Henry Royce. Där av jag fortsatte intensivt följa honom vidare och inspirerades även när han spelade den odna Charles Muntz.
Där han utan tvekan gjorde en fenomenal insats.  ;D
I liveactionfilmer ser vi han på riktigt i bild i Göta Kanal men han är ju även med som någon slags cirkusdirektör i ett avsnitt av Pippi Långstrump.  :D
Men så vad tycker ni egentligen om denna legendar??  ;D ;D :D :D ;D
#128
Filmer och TV-serier / Jason Statham
16 april 2020 kl. 14:14:29
Vad tycker ni om denna coola action hjälte? Han är ju mest känd från Transporter filmerna Men också då Crank filmerna.
Vi ser honom med i Expendables filmerna och några i Fast and Furious filmerna.
Tycker med några av imitationerna jag har sätt av honom på Youtube är grymma som denna till exempel:
https://youtu.be/kPEIeNjiqBY
#129
Om Dubbningshemsidan / Bockandet
16 april 2020 kl. 04:47:07
Mm det kan mest synas på både mobilen men säkert också datorn. Det jag iallafall undrar är vad dom hära rutorna bredvid ämnena som man kan bocka av vad dem nu är till för när man nu har bockat av dem?  ::) ???
#130
Dubbningar och röster / Folke Rydberg som Långben
16 april 2020 kl. 04:42:34
Vad tycker ni om Folke Rydberg som Janne Långben av det vi kan få tag på i originaldubbningen av Pank och Fågelfri men han gjorde aldrig Långben i någon kortfilm eller så med?^^
#131
Dubbningar och röster / Den första snön
13 april 2020 kl. 01:03:35
Har upptäckt en relativt ny creditslista upplagt på hemsidan om en film som ja ni ser heter Den första snön. Har kollat lite om den men min stora fråga är mer hur lång är denna filmen egentligen?^^
#132
"Och så den ja!" som ju Johan Lindqvist brukar säga i sitt gamla härliga, ljuvliga program Hallå Europa Men han har ju med hoppat på tåget i att gestalta Janne Långben.
I vilka filmer serier numera har han varit med i och vad tycker ni om han som Långben.
Jag tycker faktiskt att han är allra bäst som Långben faktiskt. Tycker att Hans Lindgren är en god tvåa men jag tycker verkligen se mig en rolig Långben här.  ;D
#133
Dubbningar och röster / Karl-Alfred
8 april 2020 kl. 06:25:34
Vilka filmer eller kortfilmer har dubbats till svenska om denna sjöman!?  ::)
#134
Dubbningar och röster / Stefan Frelander
4 april 2020 kl. 02:01:03
Vad tycker ni om denna Sun Studio ikon?
För mig förknippas han först och främst som både Ed och Eddy, men även Johnny Bravo och förstås Scooby Doo förstås. Någon som vet ifall han skulle kommit tillbaka som Scooby Doo i nya filmen Scoob!? Eller om comebacken som Rex var bara menat för den?
Sen förstås också som Bert i Mary Poppins.  ;D
#135
Känns lite konstigt att på bara loppet inom två år så har två olika filmer om snömannen eller Yeti som den med ju kallas. Smallfoot samt även då förra årets Den förfärliga snömannen men jag undrar lite hur kan det komma så tidigt tätt inpå varandra?^^
#136
Dubbningar och röster / Ingela "Pling" Forsman
2 april 2020 kl. 02:08:25
Har hon dubbat eller så? Vet ju hon skrivit visa låtar översätta till svenska från typ både Tummelisa och även Skönheten och Odjuret.  ::)
#137
Nu hade jag visst ingen vidare aning om vart eller i vilken avdelning jag skulle ha denna omröstningen i men tog här för här har jag ju sätt ändra "Vem är bäst som..." så det fick bli här.
Men ja jag tänker på frågan här att Jan Nygren är allra bäst. Nu har jag bara hört en liten skymt Irene Lindh på gamla svt men minns inte så mycket av det och som Daniel sagt i tidigare tråden så tar hon och Rolf Skoglund i ganska så rejält vilket är lite av ett minus då jag inte alls får samma känsla som med Jan Nygren. Har ej dock hört Sissela Kyle vad jag iallafall kan komma ihåg. Eller Hans Lindgren för den delen heller. Inte vad jag kan komma på men jag tror helt klart att han är nummer 2 om jag hört han vill säga.  ;D
Vad tycker ni? Motivera gärna!  ;D
#138
Själv tycker jag nog den som kom för något år sedan om det första mysteriet där Jonas Karlsson är med. Jag gillar ju han. Vad tycker ni?
Men en sak jag kan undra är varför Teodor Runsjö och Matilda Grahn inte vara kvar som Lasse och Maja?  ???
#139
Off-topic / Bring me a higher love!
29 mars 2020 kl. 07:09:55
Vem är det som sjunger den där bring me a fire love?^^
#140
Om Dubbningshemsidan / Grön Symbol
26 mars 2020 kl. 21:55:32
Menas den gröna symbolen bredvid användarnamnet att man är online och den vita symbolen att man är offline?^^  ::)