Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Julkalendern

Startat av TonyTonka, 1 december 2011 kl. 13:02:23

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 2 gäster tittar på detta ämne.

Brukar ni se svenska, norska och danska julkalendrar? (En röst per land = 3 röster per person)

SVENSKA: Ja, alla eller de flesta år
10 (47.6%)
SVENSKA: Nej, sällan eller aldrig
4 (19%)
SVENSKA: Ibland, om den verkar sevärd
7 (33.3%)
NORSKA: Ja, alla eller de flesta år
2 (9.5%)
NORSKA: Nej, sällan eller aldrig
6 (28.6%)
NORSKA: Ibland, om den verkar sevärd
5 (23.8%)
NORSKA: Bara om de sänds i svensk TV
1 (4.8%)
DANSKA: Ja, alla eller de flesta år
2 (9.5%)
DANSKA: Nej, sällan eller aldrig
6 (28.6%)
DANSKA: Ibland, om den verkar sevärd
5 (23.8%)
DANSKA: Bara om de sänds i svensk TV
1 (4.8%)

Antal personer som röstat: 21

Disneyfantasten

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 10 januari 2023 kl. 09:43:58Jag var inte alltför förtjust i En hederlig jul med Knyckertz, så en långfilm känns något tveksamt i mina ögon. Visst gick julkalendern att se, men särskilt märkvärdig var den inte och jag hann tröttna på både den förutsägbara storyn och den misslyckade humorn innan julafton - trots att jag med viss tvekan ändå såg alla avsnitt.

Långfilmen kommer jag definitivt inte att gå och se på bio (om den nu ska gå upp på bio?), men när den kommer till C More kommer jag troligtvis ändå se den - kanske lyckas de få till en långfilm bättre än en TV-serie...? När nu TV4/C More är medproducenter är det väl ett rimligt antagande att filmen förmodligen kommer släppas på C More inte alltför lång tid efter biopremiären.

Själv hade jag sett en långfilm till Kronprinsen som Försvann, då jag hade velat veta vad som hände med Hertiginnan Augustinas pappa och varför hon blev så maktgalen.

Disneyfantasten

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 10 januari 2023 kl. 11:57:23Visst var Augustina klichéartad och balanserade på gränsen till överspel, men personligen störde jag mig minst lika mycket på general Leijongap. Från början kändes det övertydligt att han låg bakom kidnappningen och allting, och från det till att det avslöjades att det egentligen var Augustina som låg bakom allt till att han till sist hjälper "motståndarna" kändes orealistiskt och för snabbt framåt. Där hade det behövts fler scener emellan för att få en mer trovärdig övergång.

Dessutom hade det behövts en förklaring om vad som hände med Hertiginnan Augustinas pappa samt varför hon blev så maktgalen.

Anders M Olsson

SVTs julkalender 2024 heter Snödrömmar, och inspelningen har just påbörjats!

https://www.svt.se/nyheter/sapmi/sa-blir-julkalendern-2024

Erika

Och DR:s julkalender 2024 blir en uppföljare till Tidsresan (Tidsrejsen, 2014).