Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Mathilda Gustafsson

#1
Såg att det fanns DVD och VHS utgåvor av serien har dessa samma dubbning som på SVT?
#2
Citat från: gstone skrivet Idag kl. 19:42:44Jag menar att många serier har röstskådspelare som inte bor i den trackten.
För att de är dubbade i Stockholm, det var ju det jag skrev! Sånt som man hade börjat dubba i Köpenhamn fortsatte man dubba där men allt annat var dubbat i Stockholm
#3
Citat från: gstone skrivet Idag kl. 15:18:17Så dom dubbade inte bara i Köpenhamn längre vid den här tidpunkten ?
De bytte inte ut alla rösterna på serier som redan hade börjat dubbas i Köpenhamn så de gjordes fortfarande där men annars var resten gjort i Stockholm.
#4
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Idag kl. 14:17:39Har digitaliserat och slängt ihop dialog från vhs bandet som jag lovade.
Kan någon jämföra? Har den inte själv...
#5
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Idag kl. 13:08:01Men du vet inte säkert?
Var förresten i samband med att hon sa det som Steve berättade att han fick dubba om den som svar.
Ska fixa ljudklipp från min vhs utgåva, under dagen.
Det hon sa vara att alla låter annorlunda inte bara Steve, Hur sannolikt tycker du det låter att alla skulle ha spelat in sina repliker på nytt utan en ordentlig anledning?
#6
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Idag kl. 13:02:45Linn Ehrner i röstskådespelarna nämnde att den första dubben finns på vhs.
Det är vad hon hör men det behöver inte stämma hon kanske upplevde dubbningen som läskigare när hon var liten.
#7
Citat från: gstone skrivet Idag kl. 12:40:08Det finns igen sådan ::)
Att Steve Kratz spelat in sina repliker på nytt behöver vi inte ifrågasätta men han bör ha gjort det innan premiären så därför kan inte en tidig version hamnat på VHS...
#8
Citat från: gstone skrivet Idag kl. 10:19:07Jag vill se vilken som stämmer ! >:(
Varför skulle Dubbningshemsidans lista inte stämma när den kommer från distributören? Logiskt sätt bör det ju vara exakt samma som distributören satt ut på VHS.
#9
Jag måste slå ett slag för Mattias Knave och Per Sandborgh som Batman respektive Jokern. Tänk att Mattias kunde komma tillbaka typ 20+ år efter att han slutade spela Batman och låta exakt likadant och bara exakt lika perfekt i rollen fortfarande. Samma sak med Per han är helt enkelt Jokern.

Jag respekterar också de här nya idéerna om att omdubblingarna ska hålla sig till originaldubbningarna på ett sätt som man har börjat göra nu med Ducktales, Darkwing Duck och nu då The New Batman Adventures. Innan var det väl mer att man översatte direkt från engelska och struntade helt i likheter med originaldubbningarna.
#10
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 17:59:19Jag pratade med Anders Öjebo idag och en av sakerna vi pratade om är bland annat om jubileums-filmen, han visste dock inte vem som var Kaa så jag tror inte att han själv var det (tvärtemot vad Mathilda Gustafsson och Steffan Rudvall tidigare nämnde i tråden).
Framkom något annat som vi inte redan visste då?
#11
Off-topic / SV: Diagnoser
Igår kl. 09:38:17
Citat från: TBT_STR_QR skrivet Igår kl. 05:12:06Det är korrekt att det finns restriktioner - i Sverige - eftersom barnet innanför magen då har en rätt att leva.

Däremot finns det flera delstater i USA där det finns inga restriktioner alls, vilket innebär att det är tillåtet att göra abort fram till födseln. Huruvida en liknande utveckling kommer ske i Sverige får tiden utvisa.

Om man väljer att avskriva barnet innanför magens rätt att leva, enbart för att det bär Downs syndrom (eller någon annan egenskap), då öppnar man dörren för att göra abort fram till födseln (eftersom det då skulle legitimera abort oavsett vecka).

Om man vill förhindra det, då måste barnets innanför magens rätt att leva grunda sig på något annat.
Flera av USA:s delstater är ju dock emot all abort och har/försöker förbjuda det. Abort är inte upp till oss utomstående utan till mamman men med en läkares rådgivning så man inte behöver gör abort på skadliga eller mindre lagliga sätt.
#13
Originaldubben hade varit intressant av serien The New Batman Adventures som dubbades om för streaming för ett tag sedan. 
#14
Dubbningar och röster / SV: Breven från Felix
14 april 2024 kl. 15:54:21
Citat från: Will Siv skrivet 14 april 2024 kl. 15:50:01Ja, Felix är en kanin (spelad av Maria Rydberg)
Men han är väl ett gosedjur egentligen...
#15
Dubbningar och röster / SV: Andreas Nilsson
14 april 2024 kl. 14:21:09
Är det sant att Andreas Nilsson använder sin Kalle Anka röst i andra produktioner? Han gör ju det i Aladdin serien men där är det ju i alla fall Disney. Det låter som hans Kalle Anka när den fula ankungens mamma skyddar sina ungar i Sagoberättaren. Är det faktiskt han?